Skip to content
اکتبر 17, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی / اقتصاد سیاسی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • اعتصاب غذای ۳۵۰ زندانی در زندان وکیل‌آباد مشهد
  • ایران
  • خبرها

اعتصاب غذای ۳۵۰ زندانی در زندان وکیل‌آباد مشهد

شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

حدود ۳۵۰ زندانی در سالن یک بند قرنطینه زندان وکیل‌آباد مشهد، روز دهم تیرماه، با خودداری از صرف وعده ناهار دست به اعتصاب غذا زده‌اند. این اقدام در اعتراض به آنچه
 ضرب‌وشتم شدید یک زندانی سیاسی از سوی مأموران امنیتی و وکیل‌بندهای زندان عنوان شده، صورت گرفته است.

 شبکه جهانی برای زندانیان سیاسی به نقل از زندانیان حاضر در این بند گزارش داده است که این زندانی سیاسی روز گذشته به اتهام «بی‌احترامی به مأموران» مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته است. به گفته شاهدان، شدت جراحات به حدی بوده که او دچار بی‌اختیاری در کنترل ادرار و مدفوع شده است.
بر اساس این گزارش، بند قرنطینه زندان وکیل‌آباد مشهد از سوی زندانیان به‌عنوان یکی از نامناسب‌ترین بخش‌های این زندان برای نگهداری زندانیان سیاسی توصیف می‌شود. زندانیان از تهویه نامناسب، آلودگی صوتی مداوم، بوی نامطبوع سرویس‌های بهداشتی، روشن بودن دائمی چراغ‌های پرنور و همچنین حضور وکیل‌بندهایی که به گفته آنان برخی از میان محکومان جرائم خشن انتخاب شده‌اند، به‌عنوان بخشی از شرایط این بند یاد کرده و این وضعیت را مصداق رفتار غیرانسانی و شکنجه‌آمیز دانسته‌اند.
شبکه جهانی زندانیان سیاسی همچنین گزارش داده است که شماری از زندانیان سیاسی در تماس‌های تلفنی کوتاه با خانواده‌های خود، خواستار توجه و نظارت نهادهای بین‌المللی بر وضعیت بند قرنطینه زندان وکیل‌آباد مشهد شده‌اند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: جنازه‌گردانی در ایران و عراق، ساواک‌بازی در آلمان
Next: حقوق همراه با فشار؛ چرا داستان گروه ملی پایانی ندارد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved