Skip to content
می 24, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • انتقال میلاد درویش به بند ۸ زندان اوین/ هجوم ماموران به منزل این فعال کارگری
  • زحمتکشان

انتقال میلاد درویش به بند ۸ زندان اوین/ هجوم ماموران به منزل این فعال کارگری

Recently updated on سپتامبر 27th, 2015 at 06:21 ب.ظ

میلاد درویش فعال کارگری و عضو افتخاری انجمن صنفی معلمان ایران، پس از۴۵ روز بازداشت در سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین، شب گذشته به بند ۸ این زندان منتقل شد.

به گزارش خبرنگار«سحام»، آقای درویش در شعبه دو دادسرای مقدس تفهیم اتهام گردیده است. اتهام این فعال کارگری «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه نظام» عنوان شده است.

در همین حال هم‌زمان با انتقال میلاد درویش به بند ۸ زندان اوین، مامورین امنیتی روز گذشته برای سومین بار با هدف بازرسی از منزل این زندانی سیاسی هجوم بردند و پس از بازرسی از منزل، با برخوردی غیراخلاقی و خلاف قانون، مادر بیمار وی را که به تازگی در اثر دیابت مجبور به قطع پایش شده و تازه از بیمارستان مرخص گردیده را مورد اهانت قرار دادند، به نحوی که مادر این فعال صنفی کارگری مجددا به بیمارستان منتقل شده است.

وزارت اطلاعات دولت حسن روحانی با همکاری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، مدتی است وظیفه دستگیری و ارعاب فعالان کارگری، مدنی و سیاسی را برعهده گرفته‌اند.

Continue Reading

Previous: موج برخوردهای قضایی و امنیتی با فعالین کارگری؛ این‌جا مرگ هم ناله می‌کند!
Next: ایجاد تشکل‌های مستقل؛ حق مسلم کارگران
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved