Skip to content
اکتبر 18, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی / اقتصاد سیاسی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ازسرگیری اعتراض‌های کارگری: تجمع اعتراضی کارگران در اصفهان، تهران، دورود، و اندیمشک
  • ایران
  • زحمتکشان
  • نوار متحرک

ازسرگیری اعتراض‌های کارگری: تجمع اعتراضی کارگران در اصفهان، تهران، دورود، و اندیمشک

چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

به گزارش خبرنگار ایلنا، روز چهارشنبه نهم اردیبهشت جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد در اصفهان مقابل ساختمان استانداری در آن شهر، و هم‌زمان در تهران با حضور در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد در خیابان وزرا، خواستار برقراری بیمهٔ درمان تکمیلی خود شدند. 

یکی از بازنشستگان معترض گفت: «از ابتدای سال جاری قرارداد بیمهٔ تکمیلی بازنشستگان فولاد اصفهان و تهران با «آتیه سازان حافظ» به اتمام رسیده و درشرایط جنگی این مدت تا پایان فروردین ماه تمدید شد، اما اکنون به مدت ۹ روز است که بازنشستگان فولاد اصفهان تهران فاقد بیمه درمان تکمیلی‌اند.»

او افزود: «در پیگیری‌های صبح امروز همکارانمان در تهران، برخی مسئولان صندوق بازنشستگان فولاد ضمن بی‌توجهی به مشکلات ایجادشده در پاسخ به قطع بیمهٔ درمان ما بازنشستگان گفته‌اند متولی بیمهٔ درمان تکمیلی بازنشستگان صندوق فولاد نیست و توپ را به زمین شرکت ذوب‌آهن می‌اندازند.»

به گفتهٔ او: «بازنشستگان فولاد که سال‌ها در شرایط سخت صنعت خدمت کرده‌اند شایسته نیست در دوران بازنشستگی با چنین مشکلات و بی‌توجهی‌هایی مواجه شوند. ما بازنشستگان فولاد حق داریم در پیری با عزت زندگی کنیم، نه اینکه قربانی سیاست‌هایی شویم که با حقوق ما بازی می‌کنند.»

او با تأکید بر لزوم برقراری بیمه تکمیلی کارگران بازنشسته فولاد در اسرع وقت درپایان گفت: «بازنشستگان فولاد با افزایش شدید هزینه‌های درمان، دارو، تجهیزات پزشکی، و خدمات بیمارستانی مواجه‌اند و به بیمهٔ تکمیلی نیاز جدّی دارند.»

تجمع اعتراضی کارگران ابنیهٔ فنی راه‌آهن نواحی دورود لرستان و اندیمشک

به گزارش ایلنا، شماری از کارگران ابنیهٔ فنی راه‌آهن نواحی دورود لرستان و اندیمشک نیز برای دومین روز پیاپی در اعتراض به رسیدگی نشدن به مطالباتشان دست به تجمع زدند.

در این گزارش آمده است که این اعتراض به‌دلیل بی‌توجهی کارفرما به وضع مطالبات عقب‌افتاده در محدودهٔ محل کار این کارگران صورت گرفته است. این امر مشکلات معیشتی بسیاری را برای کارگران به همراه داشته است.

به گفتهٔ این کارگران، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ کارگر فقط در ناحیهٔ دورود لرستان شاغل‌اند که بخش دیگری از مشکلات آنها کوتاهی در پرداخت مطالبات عرفی و مناسبتی است. این مطالبات مربوط به مزایای اعیاد مختلف و ایامی همانند روز حمل‌ونقل، کارگر، عید فطر می‌شود. متأسفانه این پرداختی‌ها، که پیش از این چندین سال متوقف شده بود، در حال حاضر یکی‌درمیان و نصفه‌نیمه پرداخت می‌شود و غالب کارفرمایان شرکت‌های پیمانکاری به این موضوع بی‌توجه‌اند.

یکی دیگر از کارگران ابنیهٔ فنی تراورس لرستان با طرح این سؤال که چرا کارفرمای شرکت تراورس به فکر معیشت و گذران زندگی کارگران تحت مسئولیتش نیست، گفت: «در شرایط فعلی که کشور در حال جنگ با دشمنان است، شرکت راه‌آهن برای کمک‌معیشت کارکنان اداری وحتی همکاران تجمیعی مبالغی تا حدود ۵میلیون تومان واریز کرده، اما کارگران پیمانکاری تا هم‌اکنون از این کمک مالی محروم بوده‌اند.»

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: سازمان ملل متحد: سرکوب مخالفان در ایران اسفناک است، حقوق همهٔ ایرانیان در هر حالی باید محترم شمرده شود
Next: «تعدیل» نیرو و بیمهٔ بیکاری
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved