Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداغی از فعالین صنفی معلمان را شدیدا محکوم‌ میکنیم
  • ایران
  • خبرها
  • زحمتکشان

بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداغی از فعالین صنفی معلمان را شدیدا محکوم‌ میکنیم

رسول بداغی “عضو کانون صنفی معلمان اسلامشهر و نماینده این کانون در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران” معلم فداکار و دلسوزی است که دغدغه ای جز تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان و بهبود شرایط سخت معیشت همکارانش نداشته است. او در طی دو دهه گذشته به خاطر فعالیت های صنفی و پیگیری مطالبات صنفی معلمان، با پرونده سازی های عوامل امنیتی و قضایی ۷ سال حکم زندان گرفت، اما فشارهای امنیتی و حکم ظالمانه زندان نه تنها اراده او را در مبارزه با ظلم و فقر وبی عدالتی و فساد درهم نشکست، که مصمم تر و محکم ترش کرد. او پس از زندان مسیر حق خواهی و مطالبه گری را پیگیرانه و با جسارت و شهامت مدنی ستایش انگیزی پیگیری کرد.
رسول بداقی یک روز پیش از تجمع باشکوه سراسری ۲۲ آذر معلمان با یورش عوامل امنیتی، همراه با ضرب و شتم و در حالی که حتی اجازه لباس پوشیدن به او ندادند بازداشت شد‌ و با همان شرایط به بند ۲۰۹ اوین منتقل گردید.
اما این بازداشت برخلاف انتظارات عاملان و آمرانش نه به سکوت و انفعال معلمان منجر شد و نه مانعی بر سر حضور گسترده معلمان شاغل و بازنشسته در تجمعات اعتراضی ایجاد کرد. معلمان با درایت و هوشیاری در تجمعات دهها هزار نفری فریاد آزادی رسول بداغی و دیگر معلمان دربند را سر دادند و در سراسر کشور برخورد امنیتی با مطالبه گری را محکوم کردند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار معلمان که آینده سازان فرزندان شان هستند، بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداقی را محکوم می کند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان و اسماعیل عبدی و سایر معلمان زندانی و زندانیان سیاسی است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: راه‌حل دولت رئیسی برای بحران صندوق‌های بازنشستگی، فشار بیشتر به کارگران و بازنشستگان
Next: تاثیر انکار ناشدنی سازمان بین‌المللی کار در بهبود شرایط جهان
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved