پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵
سخنگوی وزارت امور خارجه چین به اتهام اخیر مطرح شده از سوی آمریکا مبنی بر این که شرکتهای هوش مصنوعی چین فناوری شرکتهای آمریکایی را «کپی» کردهاند پاسخ داد.
مائو نینگ تأکید کرد که توسعه هوش مصنوعی چین، نتیجه پیشرفت علمی و فناوری مستقل و سطح بالای این کشور بوده و همچنین ناشی از پایبندی چین بر ایده همکاری باز و مشورت، مشارکت و منافع مشترک است.
این سخنگو تأکید کرد: «ما همواره بر این باوریم که همه طرفها باید همکاری را تقویت کرده و توسعه هوش مصنوعی را به سمت باز، فراگیر، عادلانه و مفید برای همگان سوق دهند تا به نفع کل بشریت باشد. امیدواریم ایالات متحده شناخت مشترک مهم سران دو کشور را به طور جدی اجرا کرده و از اتهامزنی و سیاهنمایی علیه چین خودداری کند. چین و آمریکا هر دو قدرتهای بزرگ در حوزه هوش مصنوعی هستند و باید همکاری خود را افزایش دهند.»
از کانال تلگرام چین امروز