Skip to content
می 29, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • کارگران اخراجی بلورک قزوین هنوز سرگردانند/ محرومیت از دریافت مقرری بیکاری
  • خبرها
  • زحمتکشان

کارگران اخراجی بلورک قزوین هنوز سرگردانند/ محرومیت از دریافت مقرری بیکاری

منابع خبری در استان قزوین از سرگردانی دست‌کم ۶۵ نفر از کارگران تعدیل شده کارخانه بلورک البرز خبر می‌دهند.

به گزارش ایلنا، این کارگران که پیش‌تر در این کارخانه مشغول کار بودند از تقریبا نهم اسفند ماه سال ۹۵ به دلیل آنچه که رکود بازار نامیده شده است به دستور کارفرما تعدیل شده‌اند.

گفته می‌شود این کارگران قرار بود برای اردیبهشت ماه سال ۹۶ دوباره به سرکار سابق خود بازگردند، اما بنا براظهارت کارفرما هنوز امکان این امر میسر نشده است.

یکی از کارگران در تشریح موقعیت خود و دیگر همکاران بیکار شده‌اش گفت: زمانی که بعد از اخراج برای دریافت مقرری بیمه بیکاری به شعبه تامین اجتماعی شهر صنعتی البرز مراجعه کردیم به ما گفته شد که به دلیل مخدوش بودن سوابق بیمه‌ایشان مقرری بیمه بیکاری به ما تعلق نمی‌گیرد.

به گفته وی تقریبا از یکسال قبل حق بیمه کارگران این کارخانه به اداره تامین اجتماعی شهر صنعتی البرز پرداخت نشده است.

این منابع کارگری از تلاش کارگران اخراجی برای دریافت مقرری بیمه بیکاری و بازگشت به کار خبر داده‌اند. آنان می‌گویند: بعد از ۱۶ تا ۲۰ سال سابقه کار در این کارخانه وسایر واحد‌های دیگر فرصت شغلی جدیدی برایمان وجود ندارد.

به غیر از این   ۶۵ کارگر اخراجی، هنوز ۴۵ کارگر قدیمی دیگر در این کارخانه باقیمانده‌اند که در مجموع هرکدام از آنها نیز از شهریور ماه سال گذشته تاکنون فقط مبالغی را به صورت علی الحساب دریافت کرده‌اند.

در ادامه این کارگر دلیل کاهش فعالیت تولیدی بلورک را بدهی‌های معوقه عنوان کرد و گفت: عمده‌ترین مشکل مالی این کارخانه بدهی  به اداره گاز شهر صنعتی است چنانچه  اسفند ماه سال گذشته گاز کارخانه تقریبا به مدت یک ماه قطع شده، همچنین بخشی از ماشین آلات واموال این کارخانه از سوی یکی از طلبکاران بانکی توقیف شده است.

از قرار معلوم در راستای این مسئله دولت با پرداخت تسهیلات به این واحد صنعتی موافقت کرده است و برای همین کارگران انتظار داشتند که وضعیت شغلی و مزدی آنها بهبود یابد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: دولت موظف شده طی دو سال به تنش آبی در کشور پایان دهد/ ایجاد بزرگ‌ترین بحران آبی در منطقه با احداث سد ایل‌سو در ترکیه
Next: سرگئي ريابكوف، معاون وزير خارجه روسيه: به امريكا در مورد بازي با برجام هشدار داديم
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved