Skip to content
آگوست 10, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بیش از ۱۰۰ خبرنگار در ماه‌های اخیر شغل خود را از دست داده‌اند
  • ایران
  • خبرها

بیش از ۱۰۰ خبرنگار در ماه‌های اخیر شغل خود را از دست داده‌اند

یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران به مناسبت روز خبرنگار اعلام کرده است که بیش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار فقط در شهر تهران در ماه‌های اخیر شغل خود را از دست داده‌اند.

این انجمن در بیانیه‌ای گفته است که خبرنگاران و روزنامه‌نگاران «دشوارترین دوران حرفه‌ای و معیشتی» خود را پشت سر می‌گذارند و بسیاری از آنها ناچار شده‌اند با دستمزد سال گذشته به کار ادامه دهند، از بیمه تامین اجتماعی صرف‌نظر کنند یا به نیروی پاره‌وقت تبدیل شوند.

در این بیانیه، جنگ‌های اخیر، حوادث ۱۸ و ۱۹ دی و قطع اینترنت بین‌المللی از جمله عواملی عنوان شده که کار خبرنگاران را با موانع جدی روبه‌رو کرده است.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران همچنین نسبت به گسترش «شبه‌رسانه‌ها» در پی تضعیف رسانه‌های حرفه‌ای هشدار داده و از دولت خواسته است در بالاترین سطح، سازوکاری حمایتی برای بهبود وضعیت معیشتی خبرنگاران در نظر بگیرد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous:  تمام هزینه‌ها از جیب دانشجو؟ سکوت نمی‌کنیم!
Next: بن‌بست ترامپ در قبال ایران: او در جنگی بدون افقِ پایان گرفتار شده است
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved