Skip to content
می 29, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ۹ ماه معوقات مزدی: کارگران پیمانکاری فولاد مکران چابهار همچنان بدون حقوق
  • خبرها
  • زحمتکشان

۹ ماه معوقات مزدی: کارگران پیمانکاری فولاد مکران چابهار همچنان بدون حقوق

پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵

شماری از کارگران پیمانکاری شرکت فولاد مکران چابهار اعلام کرده‌اند که حدود ۹ ماه است هیچ‌گونه حقوق و مزایایی دریافت نکرده‌اند و ادامه یافتن این وضع مشکلات معیشتی گسترده‌ای برای خانواده‌های آنان ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، روز پنجشنبه هفتم خرداد ۱۴۰۵ کارگران پیمانکاری شرکت فولاد مکران چابهار ۹ ماه حقوق عقب‌افتاده دارند.

این کارگران می‌گویند با وجود مراجعه‌ها و پیگیری‌های مکرر تا کنون پاسخ روشنی از مسئولان شرکت دربارهٔ زمان پرداخت مطالباتشان نگرفته‌اند.

به گفتهٔ آنان، بخش زیادی از کارگران در شرایط دشوار اقتصادی قرار گرفته‌اند و ناتوانی در تأمین هزینه‌های روزمره فشار سنگینی بر خانواده‌ها وارد کرده است.

کارگران پیمانکاری فولاد مکران همچنین از بی‌نتیجه ماندن اعتراض‌ها و درخواست‌های صنفی‌شان خبر داده و خواستار رسیدگی فوری مسئولان به معوقات مُزدی شده‌اند.

تأخیر طولانی‌مدت در پرداخت مزدها، علاوه بر نقض حقوق بنیادین کارگران، امنیت شغلی و معیشت آنان را نیز به‌طور جدّی تهدید می‌کند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: تارا و کیمیا داوودی در مجموع به ۱۶ سال حبس محکوم شدند
Next: سایهٔ نگاه امنیتی بر معیشت پرستاران – چرا حق اعتصاب کادر درمان سرکوب می‌شود؟
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved