Skip to content
می 29, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بازنشستگان تأمین اجتماعی مشکل دارند:‌ تأخیر چندماههٔ «آتیه‌سازان حافظ» در پرداخت هزینه‌های درمانی
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

بازنشستگان تأمین اجتماعی مشکل دارند:‌ تأخیر چندماههٔ «آتیه‌سازان حافظ» در پرداخت هزینه‌های درمانی

چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵

یک بازنشستهٔ تأمین اجتماعی با انتقاد از تأخیر ۷ماههٔ شرکت بیمهٔ تکمیلی «آتیه‌سازان حافظ» در پرداخت هزینه‌های درمانی گفت: «در حالی که وعدهٔ پرداخت ۴۰روزه داده بودند، پس از گذشت ۷ ماه هنوز هزینهٔ صورت‌حساب‌های درمانی ما واریز نشده است.»

تأخیر طولانی‌مدت شرکت بیمهٔ تکمیلی «آتیه‌سازان حافظ» در پرداخت سهم درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی این قشر را در تأمین هزینه‌های دارویی و پزشکی با مشکلات جدّی مواجه کرده است. با وجود وعده‌های مکرر برای تسویهٔ صورت‌حساب‌ها، بازنشستگان ماه‌هاست که در انتظار دریافت مبالغ پرداختی هستند.

یکی از بازنشستگان تأمین اجتماعی در تماس با ایلنا، ضمن گلایه از این وضع گفت: «از آبان‌ماه (برج هشت) سال گذشته برای درمان به مراکزی رفتم که با بیمهٔ تکمیلی ما قرارداد نداشتند. به‌ناچار نزدیک به ۷ تا ۸میلیون تومان از جیب خودم هزینه کردم و فاکتورها را به مرکز آتیه‌سازان حافظ تحویل دادم.»

این بازنشسته با اشاره به خُلف‌وعدهٔ شرکت بیمه‌گر افزود: «زمان تحویل فاکتورها به من گفتند ظرف ۴۰ روز این پول به حسابتان بازمی‌گردد، اما الآن نزدیک به ۷ ماه است که این فاکتورها دست بیمه مانده و هنوز هیچ پولی برای ما نریخته‌اند و جواب درست و حسابی هم نمی‌دهند.»

او با تأکید بر شرایط سخت معیشت و درمان مستمری‌بگیران گفت: «ما خودمان بیمار هستیم و مدام هزینه‌های درمانی جدید داریم. قیمت دارو، قرص، و آمپول چندین برابر شده است؛ در شرایط فعلی، واقعاً مردم برای درمان مشکل دارند. حق بیمه پرداخت می‌کنیم تا در روز بیماری دستمان خالی نباشد، اما حالا هزینه‌ای را هم که از جیب داده‌ایم به ما پس نمی‌دهند.»

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: گردانندگان ناوگان «صمود» خواستار تحقیق دربارهٔ همدستی آمریکا در سرکوب فعالان این ناوگان کمک‌رسانی شدند
Next: بولیوی در التهاب: کارگران، کشاورزان، و زحمتکشان معترض بولیوی سیاست‌های ریاضتی دولت را به چالش کشیده‌اند
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved