Skip to content
می 15, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • افزایش اعدام‌ها نتیجه تسلیم دستگاه قضائی به نهاد‌های امنیتی واجا، ساس و شورای هماهنگی اطلاعاتی کشور است.
  • ایران
  • نوار متحرک

افزایش اعدام‌ها نتیجه تسلیم دستگاه قضائی به نهاد‌های امنیتی واجا، ساس و شورای هماهنگی اطلاعاتی کشور است.

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدونوزدهم در ۵۶ زندان مختلف

دیکتاتوری حاکم بر ایران، در هفته گذشته ساسان آزادوار، زندانی سیاسی ۲۱ ساله و قهرمان کاراته، و سه زندانی دیگر قیام دی ماه ۴۰۴ را در مشهد با اسامی مهدی رسولی، محمدرضا میری، ابراهیم دولت آبادی، و در ارومیه محراب عبدالله زاده، از زندانیان خیزش ۱۴۰۱، را سبعانه اعدام کرد. همچنین دو زندانی کُرد با اسامی ناصر بکرزاده و یعقوب کریم‌پور را نیز تحت عنوان جاسوسی به دار آویخت. اعدام زندانیان محدود به زندانیان سیاسی نیست و در هفته گذشته، اعدام زندانیان با اتهامات دیگر نیز افزایش یافته است.

بسیاری از زندانیان و بازداشتی‌های اعتراضات اخیر، همچنان در خطر اعدام قرار دارند. به ویژه زندانیانی همچون عرفان امیری، متین محمدی، احسان حسینی‌پور حصارلو، مریم هداوندمیری، محمد عباسی، سعید زارعی کردشولی، حمیدرضا فتحی، عبدالرضا فتحی، حمیدرضا ثابت‌رای و محمدرضا طبری که اخیراً به اعدام محکوم شده‌اند. قوه قضائیه رژیم ولایت فقیه در اقدامی دیگر  اعاده‌ دادرسی پیمان فرح‌آور، زندانی سیاسی محبوس در زندان لاکان رشت را رد کرده‌است و جان این زندانی در خطر جدی قرار دارد.

اژه‌ای رئیس دستگاه قضائیه‌ی تحت سلطه واجا، ساس و شورای هماهنگی اطلاعات کشور، هفته‌ گذشته با حمله به مخالفان اعدام، جوانان و مخالفان حکومت را به اعدام‌های بیش‌تر تهدید کرد و به این ترتیب بر سرکوب‌ مردم معترض و در عمل اعدام زندانیان شدت بخشید.

در ادامه مقاومت‌ها در برابر احکام قرون وسطایی اعدام، تعدادی از فعالان کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در بند زنان زندان اوین که سه‌شنبه گذشته در هواخوری بند شعار نه به اعدام و مرگ بر دیکتاتور سر داده‌بودند محروم از ملاقات و تماس شده‌اند.

بر همگان روشن است که سیاست سرکوب، زندان و اعدام نمی‌تواند مانع خیزش و قیام مردم علیه حاکمیت گردد. زیرا سرکوب و اعدام دردی از حاکمیتی که مشروعیت خود را در بین مردم از دست داده دوا نخواهد کرد.

ما اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» کلیه وجدان‌های بیدار و مخالفان اعدام، ارگان‌های حقوق بشری و جوامع بین المللی را به اقدام فوری و مؤثر برای نجات جان زندانیان سیاسی و غیرسیاسی در ایران فرا می‌خوانیم.

اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدونوزدهم در روز سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ در ۵۶ زندان زیر در اعتصاب غذا می‌باشند:

زندان اوین (بند‌های زنان و مردان)، زندان قزلحصار (واحدهای ۲ و ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان لنگرود قم، زندان خرم آباد، زندان بروجرد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند‌های زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند‌های زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان دهدشت، زندان زاهدان (بندهای زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان یزد (بندهای زنان و مردان)، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مرکزی بیرجند، زندان مشهد، زندان گرگان، زندان سبزوار، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بندهای مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران و زندان ایلام.

هفته صدونوزدهم
سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: هشدار عراقچی به آمریکا و امارات
Next: نقدی بر «ما میان قاتلان‌مان انتخاب نمی‌کنیم»
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved