Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • حمله به زیرساخت‌های انرژی اصفهان / ۲۵ کارگر از ابتدای حملات به اصفهان شهید شدند
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

حمله به زیرساخت‌های انرژی اصفهان / ۲۵ کارگر از ابتدای حملات به اصفهان شهید شدند

شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵

🔹استاندار اصفهان گفت: دشمن آمریکایی، صهیونیستی علی‌رغم گفته‌های خود، ۲ نیروگاه و یک مجموعه تولیدی در استان اصفهان را هدف قرار داد.

🔹مهدی جمالی‌نژاد شامگاه جمعه با اشاره به حمله‌های اخیر دشمن به برخی زیرساخت‌های تولیدی و انرژی استان اصفهان افزود: ساعاتی قبل متجاوزان آمریکایی صهیونیستی علی‌رغم گفته‌های خود، به زیرساخت‌های استان اصفهان حمله کردند.

🔹وی اظهار داشت: در این حمله ها، ۲ نیروگاه استان به ظرفیت‌های ۹۱۴ و ۲۵۰ مگاوات در شهرستان مبارکه تخریب شده و بخشی از کارگاه تولیدی فولاد مبارکه نیز مورد آسیب قرار گرفته است.

🔹استاندار اصفهان بیان کرد: در زمان حاضر نیروهای امدادی و گروه‌های نجات در حال آواربرداری و کمک به کارگران حاضر در این نقطه هستند.

🔹وی با اشاره به اینکه آسیب‌دیدگان این حادثه کارگرانی هستند که برای امرار معاش در حال فعالیت بوده‌اند، گفت: علاوه‌بر این عزیزان، ۲۵ کارگر نیز در حملات اخیر دشمن به نقاط مختلف استان اصفهان به شهادت رسیدند که یکی از آن‌ها از جامعه ارامنه و مسیحیان استان بوده است.

@IRNA_1313

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous:  از نوبل‌گیری تا صلح‌ستیزی
Next: هشدار فیدان: کشورهای اسلامی مراقب بازی طراحی شده اسرائیل باشند
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved