Skip to content
آوریل 18, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • درگیری دوباره میان طالبان افغانستان و نیروهای نظامی پاکستان
  • جهان
  • خبرها

درگیری دوباره میان طالبان افغانستان و نیروهای نظامی پاکستان

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرده که نیروهای این گروه، ساعت ٨‬ شب پنج‌شنبه به وقت محلی، در مرز دیورند به نیروهای نظامی پاکستان حمله کرده‌اند. او هدف این حمله را «در واکنش به تمردها و سرکشی‌های حلقۀ خاص نظامی پاکستان» خوانده‌است. اسلام‌آباد هم اعلام کرد که به حمله افغانستان به تأسیسات نظامی مرزی خود «فوراً» و «با قدرت» پاسخ داده است.

درگیری مجدد در مرز افغانستان و پاکستان © AFP - SANAULLAH SEIAM

پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴

به گزارش از رادیو بین‌المللی فرانسه «آر‌اف‌آی»، سخنگوی طالبان در شبکۀ ایکس نوشته‌ است: «عملیات گستردۀ تهاجمی علیه مراکز و تأسیسات نظامی نیروهای پاکستانی» در مرز دیورند آغاز شده‌است.

او همچنین افزوده‌است: «دو پوستۀ نیروهای پاکستانی در منطقۀ ماشین‌ناو مربوط شهرستان دوربابا ولایت ننگرهار؛ سه پوست در ساحۀ انارگی شهرستان گوشته و دو پوسته در منطقۀ دوکلام شهرستان ناری ولایت کنر» تا اکنون به تصرف نیروهای طالبان درآمده‌اند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، پاکستان هم روز پنجشنبه اعلام کرد که در واکنش به حمله افغانستان به چندین تأسیسات نظامی مرزی خود «فوراًی و «با قدرت» پاسخ داده است.

وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که نیروهای افغانستانی در امتداد مرز با استان خیبر پختونخوا پاکستان «یک‌جانبه به چندین موضع تیراندازی کردند». او افزود که کشورش «پاسخی فوری و قاطع» را آغاز کرده است.

این خبرگزاری به نقل از مقام‌های طالبان گزارش داد که نیروهای افغانستانی در جریان حملات گسترده امشب، ۱۵ «پاسگاه مرزی» نظامی پاکستان را به تصرف خود درآورده است. طالبان همچنین مدعی شده که «چندین سرباز (پاکستانی) کشته شده‌اند و تعدادی نیز به اسارت درآمده‌اند.»

بلومبرگ فارسی نیز گزارش داد که پنجشنبه شب کابل هدف بمباران نیروهای پاکستانی قرار گرفت.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: تعلیق فعالیت «آشپزخانهٔ مرکزی جهانی» در غزه؛ نگرانی هزاران خانواده از تشدید بحران غذایی
Next: به بهانهٔ روز وکیل مدافع؛ دست‌کم ۱۶ وکیل دادگستری همچنان در بازداشت‌اند
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved