Skip to content
می 12, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • ادامه اعتراضات کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی/ تجمع‌کنندگان مقابل مجلس رفتند
  • خبرها
  • زحمتکشان

ادامه اعتراضات کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی/ تجمع‌کنندگان مقابل مجلس رفتند

کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی، دیروز عصر مقابل بانک کشاورزی تجمع کردند. معترضان امروز صبح مقابل مجلس شورای اسلامی جمع شده‌اند.

جمعی از کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی در تماس با ایلنا از ادامه اعتراضات صنفی خود در تهران خبر دادند.

این معترضان که صبح دیروز (بیستم فروردین) مقابل سازمان مدیریت تجمع کرده بودند، دیروز عصر مقابل بانک کشاورزی جمع شدند و خواستار رسیدگی مسئولان مربوطه به وضعیت نابسامان شغلی خود شدند.

در ادامه این اعتراضات، حدود 500 نفر از این کارگزاران امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده اند. یکی از حاضران در تجمع می‌گوید: ما و همکارانمان از شهرهای دور و نزدیک به تهران آمده ایم و شب گذشته را نیز در تهران سپری کردیم؛ خواسته ما تصویب طرح تعیین تکلیف کارگزاران بیمه کشاورزی در کمیسیون اجتماعی مجلس است تا به این وسیله از بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم.

این تجمع‌کنندگان می‌گویند تا حصول به نتیجه از اعتراضات خود دست برنخواهیم داشت؛ چرا که سالهاست به ما وعده های توخالی داده‌اند اما هیچ اتفاق مثبتی در عمل رخ نداده‌است.

5

 

Continue Reading

Previous: چه چيزي در انتظار رئيسي است – عليرضا علوي‌تبار
Next: “داروگر” ۹۰ ساله هم تعطیل شد؟ همراه با تکذیبیه!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved