Skip to content
ژوئن 1, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • هشدار نماینده کارگران پارس جنوبی: تکرار بی‌توجهی‌ها؛ اعتراضات گسترده‌تر
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زحمتکشان

هشدار نماینده کارگران پارس جنوبی: تکرار بی‌توجهی‌ها؛ اعتراضات گسترده‌تر

شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

▪️در سومین مرحله اعتراضات کارگران پیمانکاری پارس جنوبی، روز سه‌شنبه ۱۸ آذر، بیش از پنج هزار نفر مقابل فرمانداری عسلویه گرد آمدند و علیرضا میرغفاری، رئیس نهاد سازمانده این حرکت، در جمع کارگران سخنرانی کرد.

▪️نماینده کارگران گفت برای رسیدن به حقوق‌مان هر مسیری لازم باشد می‌رویم ولی ثابت کردیم نه اخلال‌گریم نه اغتشاش‌گر.

▪️رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران پالایشگاه‌های گاز بوشهر در بخش دیگری از سخنانش، به «تذکرات داده‌شده» درباره پیامدهای این تجمع برای «انجمن‌های صنفی» اشاره کرد و گفت: آنها غافل‌اند از اینکه انجمن در دل تک تک کارگران پارس جنوبی قرار دارد.

▪️نماینده کارگران ادامه داد: «ما بعد از این تجمع توقع داریم همه مسئولین شهرستان، استان و وزارت نفت، وزارت کار و وزارت کشور دست در دست هم بدهند برای وصول مطالباتی که سال‌ها از آن می‌گذرد.»

▪️میرغفاری در انتها گفت: «الان اجتماع‌مان را به پایان می‌رسانیم، ولی اگر قرار باشد بعد از امروز هم رویه گذشته تکرار شود، قطعاً شاهد تجمعات بزرگ‌تری خواهیم بود.»

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: آغاز فروش بنزین پنج‌هزار تومانی – شوک کنترل‌شده یا آغاز موج جدید گرانی؟
Next: بیانیه مشترک تشکل های مستقل در حمایت از کارگران پارس جنوبی.
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved