Skip to content
ژوئن 1, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • کوبا گزارش‌های نادرست رسانه‌ها دربارهٔ دخالت در امور ونزوئلا را رد می‌کند
  • جهان
  • نوار متحرک

کوبا گزارش‌های نادرست رسانه‌ها دربارهٔ دخالت در امور ونزوئلا را رد می‌کند

پوستری که روی آن نوشته: «ونزوئلا تهدید نیست. ونزوئلا امید است.» در روز گردهمایی مخالفت با اقدام نظامی آمریکا علیه ونزوئلا، در هاوانا، کوبا، ۶ دسامبر ۲۰۲۵ (۱۵ آذر ۱۴۰۴). عکس از رویترز/نورلیس پرز

جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴

فریبرز شایگان – اندیشهٔ نو: به گزارش آژانس خبری کوبا (acn)، جوزفینا ویدال، معاون وزیر امور خارجی کوبا، گزارش‌های رسانه‌ها دربارهٔ تماس‌های ادعایی بین مقامات کوبایی با دولت ترامپ برای گفت‌وگو دربارهٔ مسائل داخلی مرتبط با ونزوئلا را مردود دانسته و تکذیب کرده است.

ترجمهٔ اظهارنظر کوبا در این باره را که در وب‌سایت رسمی وزارت امور خارجی آن کشور (MINREX) منتشر شده است در ادامه می‌خوانید.

تجاوزهای صورت گرفته علیه ونزوئلا، کشور برادر ما، و تهدید به جنگ علیه آن کشور هم در عرصهٔ بین‌المللی و هم در داخل کشور آمریکا به‌طور گسترده‌ای محکوم شده است. در این اوضاع، بخش‌های جنگ‌طلب در داخل ایالات متحد آمریکا به دروغ‌های آشکار روی آورده‌اند تا وحدت دولت و مردم ونزوئلا را در برابر تجاوز خارجی بشکنند و در جعل دروغ‌ها و بهانه‌تراشی‌ها برای توجیه تجاوزشان به ونزوئلا، پای کوبا را نیز به میان کشیده‌اند.

کوبا گزارش‌های رسانه‌ها را که در آنها ادعا می‌شود تماس‌هایی بین مقامات کوبایی با دولت ایالات متحد آمریکا برای گفت‌وگو دربارهٔ مسائل داخلی ونزوئلا صورت گرفته است، مسائلی که صرفاً به خود دولت ونزوئلا مربوط است، مضحک و نادرست می‌داند و رد می‌کند.

به همین ترتیب، کوبا تلاش‌هایی را که برای لکه‌دار کردن کارنامهٔ بی‌نقص این کشور در مبارزه برای صلح در آمریکای لاتین و کارائیب و مبارزه با قاچاق مواد مخدر صورت می‌گیرد مردود می‌داند. آژانس‌های تخصصی آمریکایی به‌خوبی از اقدام‌های مؤثر کوبا در مبارزه با قاچاق مواد مخدر آگاه‌اند و مستقیماً از آن بهره‌مند شده‌اند، تا اینکه مارکو روبیو، وزیر امور خارجی آمریکا، به‌طور یک‌جانبه دستور قطع گفت‌وگو و همکاری با کوبا در حوزهٔ مهاجرت و اجرای قانون (نیروهای انتظامی) را صادر کرد.

بهره‌برداری از اوضاع کنونی علیه انقلاب بولیواری ونزوئلا به‌منظور ایجاد تردید در حمایت بی‌وقفه و استوار مردم و دولت ما در این شرایط خطرناک برای آمریکای لاتین و کارائیب تلاشی بی‌فایده خواهد بود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: جبههٔ خلق برای آزادی فلسطین: ناتوانی جامعهٔ جهانی در متوقف کردن فاجعهٔ غزه خیانتی تمام‌‌عیار است
Next: تحلیل جنبش پیشرو کویت دربارهٔ سند «استراتژی امنیت ملی ایالات متحد آمریکا – ۲۰۲۵» و چالش‌های خطرناک آن برای امنیت ملی کویت
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved