Skip to content
آوریل 28, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • چین: رهبر کنونی ژاپن از خط قرمزهایی عبور کرده است که نمی‌بایست نقض می‌شد
  • جهان
  • خبرها

چین: رهبر کنونی ژاپن از خط قرمزهایی عبور کرده است که نمی‌بایست نقض می‌شد

یکشنبه ۲ آذر ‍۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری سی‌جی‌تی‌ان چین، وانگ یی، عضو دفتر سیاسی کمیتهٔ مرکزی حزب کمونیست و وزیر امور خارجی چین، از ۱۹ تا ۲۲ نوامبر (۲۸ آبان تا ۱ آذر) به دعوت دولت‌های قرقیزستان و ازبکستان و تاجیکستان به این سه کشور سفر کرد. او در این سفر با وزیران امور خارجی این کشورها گفت‌وگوها کرد و با رهبران آنها نیز تبادل‌نظری صمیمانه داشت. پس از پایان این سفر، وانگ یی با رسانه‌های چینی گفت‌وگو کرد.

وانگ یی در این گفت‌وگو گفت که سه کشور یادشده به‌طور روشن تأکید کرده‌اند که فقط یک چین در جهان وجود دارد و تایوان بخش جدایی‌ناپذیری از قلمرو چین است. این کشورها با هر نوع «تجزیه‌طلبی تایوان» مخالفت کردند و از همه تلاش‌های دولت چین برای تحقق وحدت ملی حمایت قاطعانه دارند.

او در ادامه گفت که رهبر کنونی ژاپن حتی به‌صورت علنی سیگنالی نادرست دربارهٔ مداخلهٔ نظامی در موضوع تایوان فرستاده است. به گفتهٔ یی، این سخنان نباید بیان می‌شد و عبور از خط قرمزی است که نمی‌بایست نقض می‌شد.

وانگ یی یادآور شد که دولت ژاپن در چهار سند سیاسی با چین دربارهٔ مسئلهٔ تایوان تعهدهای جدّی دارد، تعهداتی که از نظر حقوق بین‌الملل معتبرند و هیچ فضای ابهام یا تفسیر نادرست برای آنها وجود ندارد. او تأکید کرد که هر حزب یا فردی که در ژاپن قدرت را به‌ دست می‌گیرد باید به این تعهدها پایبند باشد. اگر ژاپن بر ادامهٔ مسیر اشتباهش اصرار کند، کشورهای دیگر و مردم طرفدار عدالت حق دارند بار دیگر جنایت‌های تاریخی ژاپن را بررسی کنند و وظیفه دارند قاطعانه مانع احیای نظامیگری در آن کشور شوند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: پایان ناامیدکنندهٔ کنفرانس جهانی تغییرات آب‌وهوایی
Next: ترامپ: اوکراین قدرنشناس است و بایدن کج‌وکوله‌ای است که به اوکراین سلاح رایگان می‌داد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved