خصوصیسازی هیچ دستاوردی جز تعطیلی گسترده کارخانههایی که زمانی هزاران کارگر داشتهاند، نداشت. وی در عین حال تاکید دارد که با اجرای خصوصیسازی کارخانهها در دستان افراد منفعتطلبی قرار گرفت که شناختی از کار و تولید نداشتند.
«نصر الله دریابیگی» دبیر خانه کارگر مازندارن در گفتگو با ایلنا، اظهار داشت: جریان خصوصیسازی در استان مازندان موجب شد تا کارخانههایی که بیش از نیم دهه قدمت داشتند و هزارن کارگر در آنها کار میکردند؛ تعطیل شوند البته چنین سرنوشتی برای این کارخانهها چندان دور از ذهن هم نبود.
دریابیگی با اشاره به منفعتطلبی و عدم شایستگی صاحبان جدید کارخانهها، افزود: افرادی که پس از خصوصیسازی صاحب این کارخانهها شده بودند هیچ شناختی از محیط کار و تولید نداشتند و تنها به فکر حداکثرسازی سود خود بودند در نتیجه بعد از گذشت مدتی متوجه شدند که توان این کار را ندارند و بهتر است که با فروش زمین کارخانه و دستگاهها پول خود را در ساخت و ساز آپارتمان سرمایهگذاری کنند.
وی با بیان اینکه «به روز سیاه نشستن» بهترین توصیف برای شرایط امروز کارخانهها و واحدهای تولیدی استان مازندان است، اظهار داشت: کارگران استان مازندان هم اکنون در واحدهایی مشغول به کار هستند که با کمتر از نصف ظرفیت کار میکنند. از طرفی 90 درصد این کارگران داری قراردادهای موقت و سفید امضا هستند که با این وصف از امنیت شغلی هم برخوردار نیستند.
دبیر خانه کارگر مازندارن بخش اعظمی از آنچه بر کارگران این استان میگذرد را نتیجه سیاستهای اقتصادی دولتهای نهم و دهم دانست و افزود: در سه سال گذشته دولت آنچنان که باید در احیای کارخانهها و بازگرداندن کارگران بر سر کارشان موفق نبود که بخش اعظمی از آن مستقیما متوجه سیاستهای ضدتولید و ضداشتغال دولت گذشته است.