Skip to content
آوریل 18, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • صدور حکم زندان برای نینا گلستانی و رزیتا رجایی
  • ایران
  • خبرها
  • زنان

صدور حکم زندان برای نینا گلستانی و رزیتا رجایی

نینا گلستانی و رزیتا رجایی، داستان‌نویسان ساکن رشت، در شعبه‌ی سوم دادگاه این شهر، هر کدام به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.
اتهام‌ این دو‌ نویسنده و فعال مدنی «تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی به نفع گروهک‌ها و سازمان‌های مخالف نظام» عنوان شده است.
علاوه بر این، پرونده‌ی قضایی مشترک دیگری نیز علیه آنان با اتهاماتی چون «نشر اکاذیب، تردد بدون حجاب در معابر عمومی، انتشار عکس، تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی و افشای تحقیقات مقدماتی دادسرا» گشوده شده است.
گفتنی است رزیتا رجایی، در تیرماه ۱۴۰۴ پس از برگزاری جلسه‌ی بازپرسی به زندان لاکان رشت منتقل و در تاریخ ۱۲ مرداد با تودیع وثیقه آزاد شد. نینا گلستانی نیز در اسفندماه سال ۱۴۰۳ به دست نیروهای امنیتی بازداشت و پس از پنج روز با تودیع وثیقه آزاد شد.
رجایی و گلستانی پیش‌تر در آبان ۱۴۰۲ نیز بازداشت شده و در دادگاه بدوی به اتهام‌های «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام»، هر یک به چهار سال و یک ماه حبس تعزیری محکوم شده بودند.

کانون نویسندگان ایران

پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: آب، برق و زندگی حق مسلم ماست!
Next: پلمب انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، گامی دیگر در مسیر انسداد فضای مدنی است
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved