Skip to content
آوریل 29, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • قول «حمایت بی‌قیدوشرط» آمریکا به نتانیاهو؛ روبیو: تهدید‌های ایران علیه اسرائیل را بررسی می‌کنیم
  • جهان
  • خبرها

قول «حمایت بی‌قیدوشرط» آمریکا به نتانیاهو؛ روبیو: تهدید‌های ایران علیه اسرائیل را بررسی می‌کنیم

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در گفتگو با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل بر ادامه حمایت واشنگتن از تل‌آویو تاکید کرد.

بنا به اعلام وزارت خارجه آمریکا، دو طرف در جریان یک تماس تلفنی همچنین درباره ایران و نیز گروگان‌های اسرائیلی در غزه گفتگو کردند.

به گزارش یورو نیوز، در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که آقای روبیو «حفظ حمایت بی‌قیدوشرط ایالات متحده از اسرائیل» را یکی از اولویت‌های اصلی دولت دونالد ترامپ عنوان کرده است.

این نخستین تماس مارکو روبیو با مقامات اسرائیلی از زمان آغاز به کار دولت جمهوری‌خواه دونالد ترامپ در روز دوشنبه بود.

بنا به ِآنچه در بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا آمده، مارکو روبیو در گفتگو با آقای نتانیاهو وعده داد که واشنگتن به تلاش «خستگی‌ناپذیر» خود برای کمک به آزادی گروگان‌های باقی‌مانده در غزه ادامه خواهد داد.

آتش‌بسی که با میانجی‌گری ایالات متحده و قطر از روز یکشنبه به اجرا درآمد، منجر به آزادی برخی از گروگان‌های اسرائیلی در غزه و زندانیان فلسطینی در اسرائیل شده است.

گروه‌های حقوق بشری بحران فزاینده انسانی ناشی از حمله نظامی اسرائیل به غزه را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.

واشنگتن همچنان بر حمایت خود از اسرائیل تاکید دارد و اعلام کرده است که به بزرگ‌ترین متحد خود در منطقه برای مقابله با گروه‌های شبه‌نظامی از جمله حماس در غزه، حزب‌الله در لبنان و شورشیان حوثی در یمن، کمک خواهد کرد.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است: «وزیر امور خارجه مشتاق است تا به تهدیدات ناشی از ایران رسیدگی کرده و فرصت‌های دستیابی به صلح را دنبال کند.»

پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: ژیلا بنی‌یعقوب:مثل همیشه مسیر را بر عکس رفته‌اید!
Next: ۴۵ درصد ثروت چهان در اختیار یک درصد ثروتمند
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved