Skip to content
سپتامبر 7, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • «آزادی مشروط» سروناز احمدی
  • اجتماعی
  • خبرها
  • زنان

«آزادی مشروط» سروناز احمدی

سروناز احمدی، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران، پس از گذراندن «یک سال و ۹ ماه» حبس، به‌ صورت «مشروط» از ‎زندان اوین آزاد شد.
پیش از این با درخواست «آزادی مشروط» سروناز احمدی مخالفت شده بود.
سروناز احمدی ۱۵ آبان ۱۴۰۱ در جریان جنبش «زن، زندگی، آزادی» بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. او در نهایت از بابت اتهام‌های «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به ۳ سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.
از سروناز احمدی تا کنون ترجمه‌ی کتاب‌های «انقلاب در نقطه صفر» اثر سیلویا فدریچی، «زنان و جامعه، قدرت و واژگونی» اثر ماریاروزا دالاکاستا و سلما جیمز، و همچنین ترجمه‌ی مقالات مختلفی از جمله «استالینیسم چطور مارکسیسم را تحریف کرد»، «سرکوب مارکسیست‌های جوان در چین» و «فراسوی فروپاشی: سه تامل درباره‌ی پیامد ممکن» منتشر شده است.
دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: فرزانه زیلابی: امان جلالی‌نژاد معلم زندانی به رغم پایان تحقیقات پرونده و صدور کیفرخواست، همچنان در بازداشت به سر می‌برد.
Next: تداوم کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” در هفته چهل‌ونهم با همبستگی ۲۸ زندان مختلف
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved