Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • اوضاع فاجعه‌بار شهر غزه ؛ از بی‌آبی تا انباشت زباله و هجوم جوندگان
  • جهان
  • نوار متحرک

اوضاع فاجعه‌بار شهر غزه ؛ از بی‌آبی تا انباشت زباله و هجوم جوندگان

 سخنگوی شهرداری شهر غزه از بحران‌های متعدد این شهر در سایه حملات رژیم صهیونیستی و تخریب زیرساخت‌ها و نیز کمبود شدید آب خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «عاصم النبیه» اعلام کرد: شهروندان در شهر غزه از بحران‌های متعددی رنج می‌برند که مهم ترین آنها، آب و انباشت زباله به شکل انبوه است. شهرداری با وجود شرایط سخت ناشی از تداوم جنگ به وظایف خود عمل می‌کند.

وی افزود: شهروندان غزه مقادیر بسیار کمی آب دارند. بحران آب به ویژه پس از آوارگی ساکنان شمال غزه افزایش یافته است. آب در دسترس هم اکنون ۴۰ درصد از مساحت شهر را پوشش می دهد و ۶۰ درصد بقیه آب ندارند ،

این مسئول فلسطینی ادامه داد: مقدار آب در دسترس شهروندان محدود است و نیازهای انسانی را برآورده نمی کند، این موضوع به شکل زیادی بر شهروندان و آوارگان در شهر غزه تاثیرگذار است.

عاصم النبیه تصریح کرد: بیش از ۱۶۰ هزار تن زباله در مناطق مختلف شهر جمع شده است و راهی برای خلاصی از آن وجود ندارد.

وی به هدف قرار گرفتن زیرساخت ها از سوی اشغالگران و رها شدن مقادیر زیادی فاضلاب به دلیل آسیب به شبکه های آن اشاره کرد و آن را موجب شیوع بیماری های واگیردار دانست و از هجوم جوندگان و حشرات عامل بیماری زا سخن گفت که شهروندان را در معرض خطر قرار داده است.

سخنگوی شهرداری غزه از سازمان ها و نهادهای بین المللی خواست که اقدام فوری انجام دهند و ابزارها و تجهیزات مورد نیاز شهرداری به منظور تعمیر و نگهداری لوله ها و چاه های آب و شبکه فاضلاب به منظور کاستن از رنج شهروندانی را خواستار شد که بیش از چهارصد روز است، ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، پیش از این آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) تخمین زده بود ۱۰۰ هزار تن زباله در غزه انباشته شده است. سازمان ملل نیز پیشتر اعلام کرده بود که ۱۵ سال زمان لازم است تا آوارهای غزه به کلی برداشته شود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: چشم در چشم ؛ استقبال معنادار از نمایشگاه موزه هنرهای معاصر – نهال موسوی 
Next: افزایش سرکوب و صدور احکام اعدام در سالروز سرکوب خونین آبان ۹۸
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved