مردم توکیو برای همدردی با مردم مظلوم غزه و در اقدامی برای جلب توجه جهانیان به جنایات رژیم صهیونیستی در این منطقه، صحنه قتل عام مردم بی دفاع این باریکه را در خیابانهای پایتخت ژاپن بازسازی کردند.
به گزارش بامداد یکشنبه به نقل از خبرگزاری آناتولی، خیابانهای توکیو در رویدادی که با هدف افزایش آگاهی افکار عمومی جهانیان نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین شرایط فاجعهبار بیمارستانهای این منطقه برگزار شد، شاهد مردمی بود که به صورت اجسادی بی جان روی زمین دراز کشیده بودند.
ویدئوها و تصاویر زیادی از این رویداد که در آن گروههایی از مردم توکیو روی زمین دراز کشیدهاند و برخی دیگر در حال حمل پرچمهای فلسطین هستند در شبکههای اجتماعی منتشر شد که توجه بسیاری از کاربران در نقاط مختلف دنیا را به حجم گسترده وحشیگری و ددمنشی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه جلب کرد.
توتون آکیموتو یک فعال صلح از کشور ژاپن در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، با اشاره به این رویداد نوشت: غزه به کمک شما نیاز دارد. ما اینجا در مقابل ایستگاه شینجوکو در توکیو روی زمین دراز کشیدهایم تا آگاهی جهانی را نسبت به وضعیت اسفناک انسانی در نوار غزه افزایش دهیم.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، ایستگاه شینجوکو یکی از ایستگاههای اصلی شبکه مترو توکیو است که بخشهای مختلف پایتخت ژاپن را به هم متصل میکند.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) ۳۷ هزار و ۵۵۱ نفر در نوار غزه به شهادت رسیدهاند.
این وزارتخانه اضافه کرد که پیکر شماری از شهدا زیر آوار مانده و به دلیل تجاوزهای مستمر صهیونیستها، نهادهای امدادرسان قادر به دسترسی و انتقال آنها نیستند.
این خبر در حالی منتشر میشود که سازمان جهانی بهداشت روز شنبه با انتقاد از توحش رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد که ساکنان این منطقه با شبح قحطی رو به رو هستند.
سازمان جهانی بهداشت همچنین به تداوم کودک کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه اشاره و اعلام کرد: هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن مراکز درمانی وجود ندارد، اسرائیل احترامی برای قانون بینالمللی قائل نیست.
سازمان یادشده همچنین هشدار داد که دمای بالا در نوار غزه ممکن است مشکلات سلامتی را تشدید کند.
در همین حال، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت: نوار غزه با یک فاجعه بهداشتی مواجه و نیازهای جمعیت در این منطقه هر روز در حال افزایش است زیرا بسیاری از شهروندان در یک مکان کوچک ازدحام کرده، با شبح قحطی رو به رو هستند و دسترسی به آب آشامیدنی وجود ندارد و همه اینها منجر به یک فاجعه واقعی، به ویژه یک فاجعه بهداشتی میشود.
«مارگارت هریس» اضافه کرد: نظام سلامت با محدودیتها و بمبارانهای مستمر مواجه است و بسیاری از بیمارستانها کاملاً مختل شدهاند.