Skip to content
می 22, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • گسترش تظاهرات ضد جنگ در دانشگاه های آمریکا، ده ها دانشجو بازداشت شدند
  • جهان
  • نوار متحرک

گسترش تظاهرات ضد جنگ در دانشگاه های آمریکا، ده ها دانشجو بازداشت شدند

دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک به دلیل گسترش اعتراضات دانشجویی و تنش‌های فزاینده ناشی از جنگ اسرائیل در غزه، روز دوشنبه کلاس‌های حضوری خود را تعطیل کرد.

به گزارش رویترز سلسله تظاهرات جدیدی علیه کشتار مردم غزه در اسرائیل و حمایت ایالات متحده از این کشور، در دانشگاه‌های دیگر آمریکا آغاز شده است. در آخر هفته، معترضان در محوطه دانشگاه کلمبیا تجمع کرده و پلیس بیش از ۱۰۰ دانشجوی حامی فلسطین را که اقدام به برپایی چادر کرده بودند، دستگیر کرد.

دستگیری‌ معترضان حامی فلسطین به موج اعتراضات در دانشگاه‌های دیگر نظیر دانشگاه میشیگان، مؤسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه ییل سرایت کرده و چادرهای اعتراضی در محوطه دانشگاه ها برپا شده است. در برخی دانشگاه ها نظیر ییل، ده‌ها معترض دستگیر شده‌اند.

اعتراضات اندکی قبل از تعطیلات عید پسح یهودیان گسترش یافته است.

بیش از ۴۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه ییل دستگیر شدند

واشنگتن پست گزارش داد بیش از چهل معترض حامی فلسطین در روز دوشنبه صبح در دانشگاه ییل دستگیر شدند. این دستگیری‌ها در حالی انجام شد که تظاهرات دانشگاهی در اعتراض به جنگ در غزه با سرکوب مواجه شده‌ است.

طبق اعلام دانشگاه، ۴۷ دانشجو که علیه سرمایه‌گذاری‌های دانشگاه در تولید سلاح‌های نظامی تظاهرات کرده بودند، در میدان باینکه دستگیر و برای اقدامات انضباطی، از جمله تعلیق موقت، معرفی شده‌اند. مقامات دانشگاه اعلام کرده اند تصمیم به دستگیری افرادی که از ترک میدان خودداری می‌کردند با در نظر گرفتن امنیت و ایمنی کل جامعه دانشگاهی ییل و همچنین تسهیل دسترسی به امکانات دانشگاهی برای تمام دانشجویان اتخاذ شده است.

دستگیری دانشجویان ییل این اقدامات چند روز پس از دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر در اعتراضات دانشگاه کلمبیا انجام شد، که منجر به اعتراضات همبستگی در دیگر دانشگاه‌ها، از جمله دانشگاه ییل شد.

از جمله دیگر تظاهر دانشجویی در MIT (مؤسسه فناوری ماساچوست) یکی از معتبرترین مراکز آموزشی و تحقیقاتی در جهان در شهر کمبریج، بوده است که در جریان آن معترضان خواستار آتش‌بس و پایان دادن به “شرکت در نسل‌کشی جاری در غزه” شدند.

بایدن روز یکشنبه ضمن محکوم کردن «ضدیت با یهودیان» در دانشگاه‌ها، اعلام کرده بود چنین رفتارهایی جایی در دانشگاه‌ها ندارد و باید با آن‌ها برخورد جدی شود.

Continue Reading

Previous: سوم اردیبهشت، روز جهانی زمین است و آینده زمین تیره و تار!
Next: مرحله‌ی پایانیِ تدوین یک لایحه‌ی ضد کارگری؛ حذف کارگران از میدان مناقشه!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved