🔴 روز سی آبان شبکه تبرستان و همچنین خبرگزاریهای نزدیک به حکومت، فیلمی از اعترافات چندین جوان بازداشتشده در ساری منتشر کردند که عنوان میکرد «لیدرهای دو هسته اصلی اغتشاشگر» در ساری شناسایی و دستگیر شدهاند. در این فیلم گفته میشود که چهاردهنفر در این پرونده دستگیر و متهمان با ساخت کوکتل مولوتف، آتش زدن لاستیک خودرو و همچنین حمل سلاح سرد قصد ایجاد ناآرامی در شهر را داشتهاند.
🔹کمیته مطلع شده است که دانوش کیادهی و طاها کیهان ثانی دو فرد متهم در این پرونده که در فیلم اعترافات اجباری نیز حضور داشتهاند، با گذشت سه ماه همچنان در شرایط بلاتکلیفی در زندان تیرکلای ساری به سر میبرند.
🔹 دانوش کیادهی، متولد سال ۱۳۷۷، روز یازدهم آبان در منزلش دستگیر شد. او پس از بازداشت، به مدت هجده روز در سلول انفرادی و در بازداشت وزارت اطلاعات بود. طی این مدت او برای پذیرش اتهاماتی مانند «لیدری اغتشاشات» تحت فشار قرار گرفت و تهدید شده بود که پدرش را دستگیر کرده و اموالش را نیز مصادره میکنند. طی این مدت او امکان هیچگونه تماسی با خانواده را نداشت.
🔹 #دانوش_کیادهی در فیلم پخش شده از شبکه استانی به عنوان لیدر و ایجادکننده هسته عملیاتی معرفی میشود که محل کارش را به اتاق فکر اغتشاشات تبدیل کرده بود. دانوش کیادهی، آرایشگر است و در ساری یک سالن آرایش و پیرایش دارد، او تهدید شده بود که در صورت عدم اعتراف، محل کارش پلمب خواهد شد.
🔹 فرد دیگری که در این فیلم دیده میشود #طاهاکیهانثانی است که از سه ماه پیش دستگیر شده و همچنان در زندان تیرکلای ساری بلاتکلیف است. طاها کیهان ثانی بیستساله و دَنسِر است و بنابر گزارشهای منتشر شده، از ده روز پیش در اعتراض به ادامه بلاتکلیفی و تمدید قرار بازداشت موقتش دست به اعتصاب غذا زده است.
🔹به گفته منابع نزدیک، هماکنون کلیه بازداشتشدگان مرتبط با این پرونده که در فیلم اعترافات نیز حضور دارند با قرار وثیقه از زندان آزاد شدهاند، اما وضعیت دانوش کیادهی و طاها کیهان ثانی نامعلوم است. در روزهای پس از شروع اعتراضات، اداره اطلاعات ساری و بازداشتگاه آن به محلی برای نگهداری و اخذ اعترافات اجباری از بازداشتشدگان تبدیل شد.
🔹 در روزهای پس از شروع اعتراضات، اداره اطلاعات ساری و بازداشتگاههای آن به محلی برای نگهداری و اخذ اعترافات اجباری از بازداشتشدگان تبدیل شد. گزارشهای متعددی در پروندههای مختلف وجود دارد که نشان میدهد شکنجه معترضان در بازداشتگاههای اطلاعات سپاه و همینطور وزارت اطلاعات به صورت سیستماتیک در جریان بوده است. «جواد روحی»، «عرشیا تکدستان» و «مهدی محمدیفرد» از جمله دستگیرشدگانی هستند که در بازداشتگاه اطلاعات سپاه ساری مورد شکنجه قرار گرفتهاند، بنابر گزارش عفو بین الملل این سه نفر شکنجههایی مانند حبس طولانیمدت در سلولهای انفرادی، آویزان شدن، ضرب و شتم، شلاق، شوک الکتریکی، تهدید به مرگ با گذاشتن اسلحه به روی پیشانی و تجاوز یا سایر خشونتهای جنسی از جمله گذاشتن یخ روی بیضهها را تجربه کردهاند. همچنین در پرونده دیگری شش جوان در نکا مازندران نیز که به اتهام آتش زدن دادگستری این شهر دستگیر شده و با اتهامات سنگین محاربه و افساد فی الارض مواجه هستند، در بازداشتگاه اطلاعات ساری دوران بازجوییشان را گذرانده و برای اعتراف اجباری تحت فشار و شکنجه قرار گرفته اند.
🔹 کمیته همچنین مستقلا گزارشهایی در مورد آزار و اذیت معترضان توسط بازجویان در این بازداشتگاه دریافت کرده است که نشان میدهد ضرب و شتم، شکنجههای روحی، تهدید، توهین از رویههای رایجی است که توسط بازجویان علیه متهمان دستگیرشده بکار میرود.
🔹 دانوش کیادهی و طاها کیهان ثانی هرکدام به مدت حدود سه هفته در این بازداشتگاه نگهداری شده و ناچار به اعتراف علیه خود شدهاند. پرونده این دو هماکنون در شعبه یازده بازپرسی داسرای انقلاب ساری در جریان است.