Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • 83 درصد از یخچال های طبیعی جهان تا پایان قرن جاری ناپدید می شوند
  • محیط زیست
  • نوار متحرک

83 درصد از یخچال های طبیعی جهان تا پایان قرن جاری ناپدید می شوند

در سال های اخیر، به دلیل تاثیر تغییرات آب و هوایی، بسیاری از یخچال های طبیعی در سراسر جهان با سرعت نگران کننده ای در حال ذوب شدن هستند. نتایج یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که حدود 50 تا بیش از 80 درصد از یخچال های طبیعی جهان تا پایان این قرن به طور کامل ذوب و ناپدید می شوند.

محققان می‌گویند یخچال‌های طبیعی سریع‌تر از آنچه دانشمندان قبلاً پیش‌بینی می‌کردند در حال کوچک شدن و ناپدید شدن هستند. در این مطالعه که در مجله Science منتشر شده، حدود 215 هزار یخچال طبیعی در سراسر جهان به غیر از دشت یخی گرینلند و قطب جنوب  مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. به گفته لنس، نویسنده اول این  مقاله، ارقام تخمینی ذوب یخچال‌ها شدیدتر از پیش‌بینی‌های قبلی خواهد بود.

 بر اساس این گزارش تحقیقاتی، بسیاری از دانشمندان بر این باورند که در پس‌زمینه تغییرات آب و هوایی جهانی، روند آب شدن یخچال‌های طبیعی غیرقابل توقف به نظر می‌رسد و نزدیک به نیمی از یخچال‌های طبیعی جهان در نهایت ناپدید می‌شوند. ذوب شدن یخچال های طبیعی ممکن است بر تامین منابع آب شیرین تاثیر بگذارد و ممکن است زندگی 2 میلیارد نفر از مردم جهان را تحت تاثیر قرار دهد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: هاشم آقاجری: فصل پایان حکومت آغاز شده است
Next: ۱۰۹ معترض در خطر صدور یا اجرای حکم اعدام
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved