Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • احضار به دادسرای ولی فقیه جائر – ابوالفضل قدیانی
  • ایران
  • خبرها

احضار به دادسرای ولی فقیه جائر – ابوالفضل قدیانی

روز شنبه ساعت ۲٫۵ بعد از ظهر ۱۴۰۱٫۱۰٫۱۷ تلفنی مرا برای روز دوشنبه ساعت ۲ بعد از ظهر به دادستانی احضار کرده‌اند. قبلاً به طور مکرر اعلام کرده‌ام، اکنون هم اعلام می‌کنم دادگاه‌ها، دادستانی و دادسرای انقلاب طبق اصول ۱۵۹, ۱۷۲, ۱۷۳ قانون اساسی غیرقانونی است.

همگیِ مراکز فوق تحت فرمان علی خامنه‌ای جبار خودکامه‌ی ایران و نیروهای سرکوبگرش هستند و اساساً آراءِ صادره از این مراجع، عملی مجرمانه و فاقد وجاهت قانونی و قابل تعقیب و مجازات است و به همین دلیل در دادستانی حاضر نخواهم شد. (البته روشن است که دستگاه قضایی نظام جمهوری اسلامی ایران هرگز استقلال نداشته و از همان ابتدای تشکیل حکومت ولایی، فرمانبری ولی فقیه مستبد را پیشه کرده‌‌است و اساساً با حقوق ملت و اجرای عدالت به معنی واقعی کلمه بیگانه است)

اما همان‌طور که قبلاً طی بیانیه‌ای اعلام کردم هر زمانی که مرا رسماً برای اجرای حکم زندان احضار کنند علی‌رغم تمام بیماری‌ها از زندان استقبال می‌کنم؛ چون مشتاقم که در زندان همراه و همگام دوستان و برادرانم باشم و اساساً زندانی کردن زندانیان سیاسی را سند محکومیت علی خامنه‌ای، جبار خودکامه و قدرت پرست ایران می‌دانم که دشمنی او با ملّت ایران بر همگان ثابت شده‌است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: پیام جمهوری اسلامی به حامیانش: هنوز زنده‌ام – مجتبی نجفی
Next: یادبود قربانیان هواپیمای اوکراینی در دانشگاههای مختلف
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved