Skip to content
ژوئن 11, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ناتو: در صورت حمله روسیه به اوکراین مداخله نمی‌کنیم؛ آمریکا: بدون کی‌یف مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
  • جهان
  • خبرها

ناتو: در صورت حمله روسیه به اوکراین مداخله نمی‌کنیم؛ آمریکا: بدون کی‌یف مذاکره‌ای در کار نخواهد بود

دبیر کل ناتو روز جمعه بار دیگر نسبت به «جدی» بودن خطر وقوع درگیری در مرزهای اوکراین ابراز نگرانی کرد و نسبت به احتمال شکست دیپلماسی برای مهار این بحران هشدار داد.

ینس استولتنبرگ این سخنان را به دلیل سیاست‌های اخیر مسکو و تدام تقویت نظامی روسیه در مرز‌های غربی این کشور که بسیاری از کشورهای غربی را نسبت به احتمال وقوع یک تهاجم نظامی نگران ساخته، ایراد کرد.

وی در پایان نشستی از طریق ویدئو کنفرانس با وزاری خارجه کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی گفت: «تقویت نظامی روسیه در پشت مرزهای اوکراین ادامه دارد و این رویکرد با لحن تهدید‌آمیز مسکو همراه شده، اگر چه مطالبات و خواسته‌های روسیه غیر قابل قبول و خطر وقوع درگیری در مرز اوکراین جدی است.»

مذاکرات واشنگتن ومسکو با هدف کاستن از تنش و مهار خطر هرگونه مداخله نظامی روسیه در اوکراین قرار است روز دوشنبه در ژنو آغاز شود.

مسکو همچنین پذیرفته‌ است که روز پنجشنبه آینده در یک نشست شورای ناتو-روسیه شرکت کند که این امر از تابستان سال ۲۰۱۹ به این سو برای نخستین بار روی می دهد.

آقای استولتنبرگ با اشاره به موافقت روسیه برای شرکت در این نشست آنرا با توجه به شدت گرفتن تنش‌ها «یک نشانه مثبت» خوانده است.

وی در عین حال هشدار داد که «ناتو با حسن نیت وارد گفتگویی می‌شود که به عمق بحران خواهد پرداخت؛ حال آنکه ما باید همچنین خود را برای احتمال شکست دیپلماسی نیز آماده کنیم.»

دبیر کل ناتو سپس تاکید کرد که بحث در باره امنیت اروپا بدون حضور اروپایی‌ها در میز مذاکرات امکان‌پذیر نخواهد بود.

این موضوعی است که مقامات اروپایی از جمله امانوئل ماکرون و ژان ایو لودریان، رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه فرانسه نیز طی روز‌های اخیر بارها بر آن تاکید کرده‌اند.

ناتو در صورت حمله روسیه به اوکراین مداخله نخواهد کرد

ینس استولتنبرگ سپس یادآور شد که در صورت تهاجم نظامی روسیه و یا استفاده این کشور از ابزار نظامی علیه همسایه خود، مسکو با تحریم‌های شدید اقتصادی و سیاسی مواجه خواهد شد.

وی بار دیگر تاکید کرد که ناتو در صورت تهاجم نظامی روسیه مداخله نخواهد کرد زیرا اوکراین عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نیست.

آقای استولتنبرگ در حالی بار دیگر بر عدم مداخله نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در بحران اوکراین تاکید دارد که ناتو در حال آماده شدن برای تقویت حضور نظامی در جبهه شرقی است.

دبیر کل ناتو در این خصوص به در اختیار داشتن یک نیروی واکنش سریع متشکل از ۴۰ هزار نیرو در مجموعه خود اشاره و تاکید کرده که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی دارای توانایی و ظرفیت قابل توجهی است.

Continue Reading

Previous: با آرزوی بهبودی بکتاش آپتین
Next: حکومت آزادی‌ستیزان، گُردی از دلاوران آزادی‌خواه ‌را از ما گرفت:بکتاش آبتین درگذشت.
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved