آقای مطهری گفته «انتخابات که ربطی به رهبری ندارد اگر رهبری می خواست که خود رئیس جمهور را انتخاب کند که دیگر انتخابات معنایی نداشت.» وی یکی از مشکلات اصلی کشور و محافظهکاران را «برداشت غلط از موضوع ولایت فقیه» دانسته و افزوده «ولایت فقیه هیچ تکلیفی را از گردن ما ساقط نمی کند. اینکه من نماینده به وظایف خود عمل نکنم به این دلیل که از نظر رهبری خبر ندارم، صحیح نیست.»
این نماینده مجلس پس از ردصلاحیت از سوی شورای نگهبان٬ در نامهای ضمن اعتراض به این اقدام نوشته «باید برداشت درستی از این اصل {ولایت فقیه} داشت. از نظر من، برخلاف نظر عدهای، ولایت فقیه با آزادی بیان منافات ندارد و اگر کسی در موضوعی نظر مخالف نظر ولیفقیه داشت آزاد است که نظر خود را ابراز کند.»
وی با اشاره به مجلس هشتم که از آن به عنوان مجلس «اصولگرا» یاد میشود نیز گفته «تصور من از اصولگرایی یک چیز دیگری بود. من انتظار دیگری از آن مجلس و نمایندگان داشتم و در عمل دیدم که اصولگرایی واقعی وجود ندارد.»
مطهری در ادامه٬ مجلس ششم که اکثریت اعضای آن را اصلاحطلبان تشکیل میدانند را مجلسی ناموفق ندانسته و گفته «مجلس ششم در اجرای فصل سوم قانون اساسی گام های مهمی برداشته و در حوزههای اقتصادی و فرهنگی تلاش کرده است.»
وی با اشاره به نامهی تعدادی از نمایندگان مجلس ششم به رهبر جمهوری اسلامی نیز اظهار کرده که «متن نامه بد نبود و امروز برخی از آن پیشبینی ها به وقوع پیوسته است.»
اظهارات وی درباره مجلس ششم از آن رو بیان میشود که بسیاری از نیروهای تندرو نسبت به تشکیل مجلسی شبیه مجلس ششم در انتخابات اسفندماه هشدار میدهند.
مجلی ششم یکی از جنجالیترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی بوده که منجر به لغو مصونیت قضایی نمایندگان و احضار دستکم ۶۰ تن از آنها به قوه قضائیه شد.
اصلاح قانون مطبوعات و نامه محرمانه به علی خامنهای درباره تقابل فزایندهٔ نهادهای انتصابی با خواست و اراده مردم که بعد از چند روز علنی شد٬ از مهمترین اقدامات نمایندگان مجلس ششم بود.
نیمی از نمایندگان این مجلس پس از ثبتنام برای انتخابات مجلس هفتم ردصلاحیت شدند که منجر به تحصن نمایندگان در ساختمان مجلس شد.
سایت دیگربان