Skip to content
ژوئن 25, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • اعتصاب کارگران راه آهن شاهرود وارد چهارمین روز خود شد
  • خبرها
  • زحمتکشان

اعتصاب کارگران راه آهن شاهرود وارد چهارمین روز خود شد

اعتصابکارگران راه آهن شاهروددر اعتراض به عدم دریافت حقوق که از روز شنبه ۴ اسفند ۹۷ آغاز شده همچنان ادامه دارد .
بنا به گزارش «کانال رسمی کارگران خط وابنیه فنی راه آهن» این کارگران که از مناطق محروم هستند در صورتی که حقوق دریافت نکنند با وضعیت مشکلی روبرو می‌شوند.
وعده های مسئولین مبنی بر پرداخت حقوق کارگران مثل کلاف سردر گم شده است چرا که دولت اوراق را دیر به شرکت ها پرداخت می کند و از طرفی هم اوراق به فروش نمی رسد.
شرکت هایی که با کارگران قرار داد بسته اند آنها را استثمار می کنند و از پرداخت بموقع حقوق انها خوداری می کنند. بهره ای که شرکت های پیمانکاری از کار کارگران شرکت ها بدست می آورند سرسام آور است.
در چند سال گذشته قیمت حمل و نقل با قطار افزایش داشته و بلیط های مسافرتی به نرخ چند برابر بصورت رسمی به فروش می رسد ولی یک ریال به حقوق کارگران اضافه نشده است.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: واکنش ظریف به خبر استعفای دیپلمات ها : استعفای بنده تلنگری بود تا وزارت خارجه به جایگاه قانونی برگردد
Next: عبدالله وطن خواه: رئیس‌جمهور می‌گوید شستا را به مردم واگذار کنید اما کدام مردم؟
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved