Skip to content
ژوئن 25, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • دادستان تهران: اتهام ۴ نفر از محیط زیستی‌ها افساد فی‌‌الارض است
  • خبرها

دادستان تهران: اتهام ۴ نفر از محیط زیستی‌ها افساد فی‌‌الارض است

عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه نشست با مسئولان ذیربط که در خصوص موضوع طلاق برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضع پرونده موسوم به محیط زیست هم گفت: ۲۰ روز پیش تحقیقات در این خصوص به پایان رسیده بود که نواقصی داشت و پرونده به شعبه بازپرسی بازگشت و بازپرس از مراجع نظامی استعلاماتی داشت که جواب روشنی داده شد و تعدادی از این متهمان اطلاعات نظامی را در قالب محیط زیست کسب کرده بودند.
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ دادستان عمومی و انقلاب تهران، اظهار کرد: بر همین اساس عنوان اتهامی ۴ نفر از این متهمان از سوی بازپرس پرونده تغییر کرد که در همین ارتباط به کسانی که در این باره انتقاداتی کردند اعلام می‌کنیم در اختیار بازپرس است که نوع اتهام را تعیین کند.
وی افزود: ۸ نفر در این پرونده تعقیب شدند و کیفرخواست آن‌ها آماده ارسال به دادگاه است و عنوان اتهامی ۴ نفر از آن‌ها افساد فی الارض است.
دادستان تهران درباره جسد مرحوم هکی گفت: چهارشنبه هفته گذشته دو حادثه فجیع رخ داده بود که یک مورد مربوط به جسدی بود که در خودرو سوخته بود.  اولیای دم حاضر به پذیرش جسد نبودند و ادعا می‌کردند جسد متعلق به آن‌ها نیست، اما پس از آزمایش دی ان‌ای امروز معلوم شد که جسد متعلق به همان خانواده است.
چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: «ساز و کار ویژه اروپا برای ادامه تجارت با ایران از سال آینده اجرا می‌شود»
Next: هاشم خواستار، معلم بازنشسته بازداشت شد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved