Skip to content
می 10, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • پوتین: حفظ برجام را نباید به برنامه‌های موشکی ایران گره زد
  • جهان
  • نوار متحرک

پوتین: حفظ برجام را نباید به برنامه‌های موشکی ایران گره زد

رئیس‌جمهوری روسیه با تأکید بر این‌که خروج یک‌جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران( برجام) فاقد مشروعیت است، از کشورهای اروپایی خواست حفظ این توافق را به فعالیت‌های موشکی ایران گره نزنند.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه، روز گذشته در دیدار با همتای فرانسوی خود «امانوئل ماکرون»، از تلاش کشورهای اروپایی برای حفظ توافق هسته‌ای با ایران، پس از خروج آمریکا از این توافق، تقدیر کرد و نسبت به پیامدهای «ناگوار» لغو برجام هشدار داد.

پوتین از طرح رئیس‌جمهوری فرانسه درخصوص مذاکره برای دستیابی به یک توافق گسترده‌تر با ایران در ارتباط با برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور حمایت کرده است.

پوتین مدعی شد: «قطعا ما می‌توانیم درباره موشک‌های بالیستیک ایران مذاکره کنیم. می‌توانیم درباره سیاست‌های ایران در خاورمیانه و همچنین فعالیت‌های هسته‌ای این کشور پس از ۲۰۲۵ گفت‌وگو کنیم.»

وی در عین حال افزود: «اما نمی‌توانیم حفظ توافق هسته‌ای با ایران را به این سه موضوع گره بزنیم؛ زیرا اگر چنین کاری بکنیم به این معنی خواهد بود که ما هم می‌خواهیم از این توافق خارج بشویم.»

ولادیمیر پوتین در ادامه تصریح کرده است: «ما از تلاش‌های اروپا و ایران برای حفظ توافق استقبال می‌کنیم در حالی‌که می‌دانیم چنین کاری سخت خواهد بود.»

وی با اشاره به تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران، گفته است: «ما هرگز اقدام یک‌جانبه را تایید نمی‌کنیم. هر اقدامی علیه یک کشور دیگر می‌بایست از طریق سازمان ملل و شورای امنیت صورت گیرد. همه اقدامات دیگر فاقد مشروعیت هستند.»

در همین زمینه، امانوئل ماکرون نیز اظهار داشت، برجام می‌بایست حفظ شود و ایران نیز باید به تعهدات خود در چارچوب این توافق پایبند باشد.

ماکرون افزود: «توافق‌های عملی لازم است که شرکت‌های فرانسوی با وجود تحریم‌های آمریکا فعالیت‌های اقتصادی خود در ایران را حفظ کرده و در ایران حضور داشته باشند.»

Continue Reading

Previous: مجلس نمایندگان آمریکا: اقدام نظامی علیه ایران مجوز ندارد
Next: عبدالله وطن خواه: اصلي‌ترين منشا اين اعتراضات سياستي است كه تحت عنوان خصوصي‌سازي در كشور اعمال مي‌شود.
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved