آقای وزیر! بگویید برای معلمان بازداشتی چه کرده اید؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حقوق معلم و کارگر، در سفر وزیر آموزش و پرورش به استان خراسان شمالی در پنجشنبه ۲۳ مهرماه محمدرضا رمضان زاده از کنشگران فرهنگی و عضو شورای صنفی فرهنگیان استان خطاب به وزیر و اعتراض به روند برخورد با کنشگران صنفی گفت: من به نمایندگی از خیل عظیمی از فرهنگیان کل کشور از شما گلایه هایی دارم. درد ما امروز تنها فضا و مکان نیست هرچند که فضای مناسب آموزشی و فرهنگی نیز نیازی بسیار مهم است اما قبل از هرچیز ما امنیت فکری و جانی و منزلتی میخواهیم. ما احترام و عزت معلمی میخواهیم. برایمان از اینها بگویید که امروزه خیلی کمیاب شده. برایمان بگویید برای معلمان زندانی صنفی چه کرده اید؟ برای آن عزیزانی که هر روز از طرف محاکم قضایی فراخوانده می شوند و بازداشت و تهدید می شوند چه اقداماتی شده است؟ مگر اعتراض و پیگیری خواسته های صنفی و معیشتی معلمان جرم است؟
وی در ادامه افزود: برایمان بگویید برای محکوم کردن حادثه تلخ و برخورد ناشایست و حرمت شکنانه بافرهنگیان در مقابل مجلس در ۳۱ تیر ماه چه بیانیه ای صادر کردید؟حدود ۲۰۰ معلم را در آنروز بازداشت کردند، این برخوردهای ناشایست را چگونه تعبیر می کنید؟
این کنشگر فرهنگی گفت: درد ما اینهاست. درد ما فرق است و تبعیض!!! مقام معظم رهبری و رییس جمهور محترم تاکید بر رسیدگی جدی مسایل در حوزه آموزش و پرورش بویژه خواسته های صنفی معلمان کرده اند، در این راستا چه قدم هایی برداشته اید، نتایجش چه شد؟
وزیر: منتظر خبرهای خوش باشید
در ادامه این مراسم فانی ضمن بیان اینکه معلمان میتوانند صدای اعتراض خویش را به گوش مسئولین برسانند، گفت: در خصوص معلمان زندانی و بازداشتی ما کارهای خوب و اثرگذاری را انجام داده ایم که با اطلاع و همراهی خانواده های این عزیزان تصمیم بر این شده که در فضای موجود، پیگیری ها رسانه ای نشوند و این کار را به صلاح خود معلمان زندانی نمیدانم.
قای وزیر شعارهایتان محقق نشده است
بر اساس این گزارش به دلیل گلایه های معلمان، وزیر آموزش و پرورش در جلسه ای فوق العاده در روز جمعه با جمعی از فرهنگیان استان خراسان شمالی دیدار کرد.
محمدرضا رمضان زاده مسئول شورا، به ارائه گزارشی در مورد وضعیت نیروی انسانی، عدم مدیریت درست بر توزیع متوازن نیروها، تحمیل ساعات موظف تا سقف ۲۰ ساعت به مدیران و معاونان مدارس، ضعف نیازسنجی نیروها و نامناسب بودن استخدام ها از نظر کمی و کیفی، مشکلات فضاهای آموزشی و استاندارد نبودن و به روز نبودن تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و ایمن نبودن و فرسوده بودن برخی ساختمان های مدارس و کلاس ها، بویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهرها، انتقاد از وضعیت بهداشت بعضی از مدارس و روند خصوصی سازی آموزشگاه ها که منجر به ایجاد و افزایش شکاف طبقاتی در جامعه می گردد، پرداخت.
وی در ادامه ضمن گلایه از عدم تحقق شعار وزیر مبنی بر “جایگزینی امنیت فرهنگی به جای فرهنگ امنیتی” خواستار حمایت دولت از تشکل های صنفی فرهنگیان شده و از دولت خواست تا ضمن بررسی موانع موجود بر سر راه مجوز برگزاری انتخابات قانونمند مجامع عمومی تشکل ها، از ظرفیت های وزارت آموزش و پرورش در جهت تعامل با وزارت کشور و رفع مشکلات اداری این تشکل ها، مساعدت کند.
رمضان زاده با مخاطب قرار دادن وزیر بعنوان متولی خانواده ی بزرگ فرهنگیان، و یادآوری مسئولیت او در قبال سرنوشت و امنیت تمامی معلمان، با نام بردن از معلمان زندانی صنفی، بداقی، باغانی، هاشمی، عبدی و بهشتی و سایر کنشگران صنفی، درخواست کرد تا وزیر با همه ی توان پیگیر آزادی این عزیزان و دیگر عزیزانی که به دلیل احکام زندان، محکوم به اخراج شده اند و بازگشت آنها به مدرسه و کانون خانواده گردند.