«لازم است دانشگاهها در كنار فعاليت علمي كه اصليترين كار آنهاست، سازوكارهايي براي رسيدگي و نظارت بر امور مختلف جامعه تشكيل دهند. دانشجويان با ساماندهي كميتههاي مختلف، مسائل متفاوت اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياستهاي داخلي و خارجي كشور را به شكل مستمر پيگيري كنند. يكي از مسائلي كه در اين مقطع زماني، دانشجويان ميتوانند پيگير آن باشند، پيگيري وعدههاي انتخاباتي رييسجمهور محترم است.»
عبدالله نوري در ادامه افزود: «بايد توجه داشت دولت با مشكلات فراواني، هم به لحاظ اقتصادي و هم به لحاظ اجرايي و ساختاري روبهرو است. اما در اين سو هم، جامعه بايد مطالبات خود و وعدههاي رياست محترم جمهور را پيگيري كند و شما دانشجويان ميتوانيد با تشكيل كميتههايي، يك ليست از وعدهها و برنامههاي انتخاباتي رييسجمهوري و همچنين برنامههايي كه وزرا با ارايه آنها از مجلس راي اعتماد گرفتند را تهيه و بررسي كنيد كه هريك از اين وعدهها و برنامهها در چه وضعيتي قرار دارد و به صورت مستمر، اين انتظارات را مشفقانه به دولت گوشزد كنيد.»
عبدالله نوري با تاكيد بر اينكه دانشگاه بايد با پويايي خود، جامعه را به سمت رشد و تعالي به حركت دربياورد، گفت: «شما بايد پيوسته سوال كنيد كه تحقق حقوق مردم در قانون اساسي به كجا رسيد؟ وعدههاي انتخاباتي درباره زنان و جوانان و اقليتها چه شد؟ چرا ارتقاي مديريتي زنان در ايران مشكل و مانع دارد؟ امروزه نهتنها در كشورهاي پيشرفتهاي چون آلمان بلكه در كشورهاي در حال توسعهاي مانند سنگاپور- البته سنگاپور كشور مدرني است و در بسياري از شاخصها جزو ١٠ كشور اول است- هم، زنان دولتها را در دست گرفتهاند و ما هنوز براي انتخاب يك وزير زن، مشكل داريم. حتي در داخل ايران هم زنان غير ايراني ميتوانند به ورزشگاهها بروند اما زنان ايراني اين اجازه را ندارند! بايد بپرسيد كه علت اين مسائل چيست و مطمئن باشيد كه پيگيري و مطالبهگري تاثير دارد.»
عبدالله نوري با اشاره به مخالفت برخي افراد و گروهها با به كارگيري زنان و اقليتها در ردههاي بالاي مديريتي كشور گفت: «طبيعتا بسياري از كساني كه به آقاي روحاني راي ندادهاند با اين وعدهها مخالف بودهاند و اگر امروز هم مخالف باشند عجيب نيست، اما نميشود جوانان و زنان و اقليتها كه به دليل همين وعدهها به آقاي روحاني راي دادهاند را به خاطر تامين نظر مخالفان، كنار گذاشت.»
عبدالله نوري با بيان اينكه دانشجويان مشابه همين كميتهها را ميتوانند براي مطالبهگري از منتخبان شوراهاي شهر و نمايندگان مجلس تشكيل دهند، تصريح كرد: «اين يك وظيفه ملي است و در آن مسائل شخصي مطرح نيست و نبايد باشد. بايد به روشني اعلام شود كه ملت، بنا بر تعهداتي كه شما دادهايد به شما راي دادهاند و ما پيگير آن تعهدات هستيم. اين مطالبهگري موثر است و چنانچه مطالبات و تعهدات گوشزد نشود، دولت و منتخبان مردم در مجلس و شوراها، ممكن است تحت تاثير صداي بلند مخالفان قرار گيرند و چه بسا دچار وادادگي هم بشوند.»
در بخش ديگري از اين ديدار، عبدالله نوري در پاسخ به سوالي درباره موضوع حصر و اهميت رفع آن، گفت: «ما اميدواريم حصر اين عزيزان كه از چهرههاي دلسوز و محبوب انقلاب، امام و اكثريت مردم بوده و هستند هرچه زودتر برداشته شود. البته شنيدهها حاكي است، تلاشهايي درحال انجام است كه حصر حتي به صورت تدريجي برداشته و اميدواريم رفع كامل حصر هرچه زودتر محقق شود. با توجه به شرايط پيچيده در منطقه و تهديداتي كه به اشكال گوناگون نسبت به كشور عزيزمان وجود دارد، وحدت و همبستگي همه نيروهاي سياسي حول محور منافع ملي و قانون اساسي، بزرگترين قدرت بازدارنده در مقابل تهديدات است و قطعا رفعحصر و محدوديتها از جناب آقاي كروبي، جناب آقاي موسوي، سركار خانم رهنورد و جناب آقاي خاتمي موجب تقويت وحدت ملي خواهد بود.»