جمعی از فعالان سیاسی اصلاحطلب استان چهارمحال و بختیاری با «عبدالله نوری» دیدار و گفتوگو کردند. عبدالله نوری در ابتدای این دیدار و در پاسخ به توقعات و انتظارات مطرحشده از دولت دوازدهم گفت: «یکی از دوستان حاضر در جلسه، به نتیجه یک نظرسنجی اشاره داشت که حدود 10 درصد از مردمی که به آقای روحانی رای دادهاند، گفتهاند اگر به زمان انتخابات برگردیم، در انتخابات شرکت نمیکنیم. اگر نتیجه این نظرسنجی دقیق باشد، این پرسش قابل طرح است که مگر اصلاحطلبان و بدنه اجتماعی حامی اصلاحات، چه انتظاری از دولت داشتهاند و چه دورنمایی از دولت دوازدهم در ذهن خود ترسیم کرده بودهاند که به سرعت دچار یاس شدهاند؟ اصلاحطلبان در بسیاری از موضوعات ناچارند در محدودهای که حاکمیت تعریف میکند، حرکت و کنش و اقدام سیاسی داشته باشند. در انتخابات ریاستجمهوری، شورای نگهبان افرادی را تایید کرده و اصلاحطلبان میتوانستند از بین آنها دست به یک انتخاب بزنند و یا اصلا در انتخابات شرکت نکنند. اصلاحطلبان و اکثریت مردم، نتیجه شرکت نکردن در انتخابات را در آن هشت سال کاملا حس کردهاند. هنوز فراموش نشده است که با آن درآمدهای افسانهای ارزی و ریالی و با آن سطح از حمایتهای گسترده که از دولت میشد، چه بر سر منافع ملی و منابع انسانی کشور آمد. پس باید اصلاحطلبان بین افرادی که شورای نگهبان تایید کرد، مناسبترین را انتخاب میکردند و معنای این انتخاب این نیست که او هم خواستههای جریان اصلاحات را برآورده خواهد کرد و یا میتواند برآورده کند».
عبدالله نوری در ادامه افزود: «البته این نگرانی وجود دارد که مردم بهمرور از رفتار دولت سرخورده شوند و این سرخوردگی را از چشم اصلاحطلبان ببینند، چون با تایید و حمایت اصلاحطلبان به این دولت رای دادهاند. وظیفه نخبگان و فعالان اصلاحطلب در نقاط مختلف کشور این است که به مردم توضیح دهند، در چه شرایطی از این دولت حمایت شد. همیشه تاکید کردهام که به بنبست رساندن امور و موضوعات، منفعل بودن و عدم مشارکتهای سیاسی و اجتماعی، جامعه و کشور را به کمال و رشد و پیشرفت نمیرساند، بلکه این ارائه راهحل و نقشه راه است که اهمیت دارد.»
عبدالله نوری تصریح کرد: «البته آقای روحانی هم نمیتواند فقط بر اساس نظرات اصلاحطلبان کار کند. ایشان باید جهت پیشبرد اهداف و وعدههای انتخاباتی خود، با همه دستگاهها و نهادهای کشور تعامل و همکاری کند و بسیاری از اصلاحطلبان هم تاکید دارند که دولت از هر سخن و عمل افراطی که موجب اختلاف بین دستگاهها شود، بهگونهای که به کارآیی و بازدهی دولت و رئیسجمهور آسیب برسد، در حد امکان پرهیز کند. همه میدانیم که در کشور ما رئیسجمهوری تنها نظر نیست و آقای روحانی هم با همین مقدار قدرت و امکانی که دارد، باید تلاش کند در جهت تحقق وعدههای خود گام بردارد».
عبدالله نوری در ادامه گفت: «البته اصلاحطلبان باید همچنان انتظارات خود را بیان کنند و از آقای روحانی بخواهند جهت تحقق وعدههایی که داده و انتظارات اکثریت جامعه که به او رای دادهاند، تلاش جدی و همهجانبه کند که در این خصوص رفع حصر و محدودیتها از عزیزان و دلسوزان مردم و تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی طبقات محروم جامعه بسیار اهمیت دارد».