Skip to content
اکتبر 30, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی / اقتصاد سیاسی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • صدور حکم ۹ سال زندان و اخراج از دانشگاه برای دکتر نبی امیدی، دانشیار دانشگاه پیام نور
  • ایران
  • خبرها

صدور حکم ۹ سال زندان و اخراج از دانشگاه برای دکتر نبی امیدی، دانشیار دانشگاه پیام نور

جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵

بنابر گزارش‌های رسیده به دانشجویان متحد، دکتر نبی امیدی، دانشیار اقتصاد و مدیریت مالی دانشگاه پیام نور، به دلیل حضور و حمایت از اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ در شهرستان ملکشاهی، توسط دادگاه تجدیدنظر به مجموع ۹ سال زندان محکوم شده است.

او از بابت اتهام اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و حضور در اعتراضات به ۹ سال حبس محکوم شده که اشد مجازات یعنی ۵ سال حبس قابل اجراست.

این حکم از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ایلام صادر و در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان ایلام تأیید و قطعی شده است. همچنین، اخراج از دانشگاه، ممنوعیت خروج از کشور، ضبط گذرنامه و ممنوعیت ورود به شهرستان ملکشاهی از مجازات‌های تکمیلی اوست. دکتر امیدی هم‌اکنون از دانشگاه اخراج شده است.

دکتر امیدی در ۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با خشونت نیروهای امنیتی بازداشت شد؛ به‌طوری‌که دست چپ و بینی او شکست. او پس از تحمل ۳۰ روز حبس انفرادی در بازداشتگاه اداره اطلاعات ایلام، به زندان مرکزی ایلام منتقل شد.

دکتر نبی امیدی از پژوهشگران حوزه اقتصاد و توسعه است که نظریه «بیماری ایرانی» و مفهوم «ناباروری بودجه در نظام بودجه‌ریزی ایران» را در نشریات علمی منتشر کرده است. او بارها به‌عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده است.

منبع: انجمن دانشجویان متحد

چاپ 🖨

Continue Reading

قبلی: آزادی بیان در هفته‌ای که گذشت(۲۵ مهر تا ۱ آبان ۱۴۰۵)
بعدی: از آماده‌باش نظامی آمریکا تا درخواست اسرائیل برای حمله به زیرساخت انرژی ایران؛ ترامپ از پایان زودهنگام جنگ گفت
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved