جواد جهرمی، سوابق طولانی و شناخته شده ای از عملکرد به عنوان یک چهره امنیتی دارد. او در سال ۸۸ مسئول جمعآوری پروندههای فعالان سیاسی بود. این پرونده سازی های ناشی از شنود، منجر به سرکوب، بازداشت و زندان صدها نفر در سال ۸۸ گردید. بسیاری از زندانیان سیاسی۸۸ پس از آزادی، عامل شناسایی و دستگیری خود را پرونده سازی های ناشی از شنود سیستم های ارتباطی مانند موبایل و نفوذ به شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک از بستر ترافیک اینترنت میدانستند.
? رزومه نیروی بدسابقه، متخلف و اخراجی وزارت اطلاعات
❌ جواد جهرمی کیست؟
? محمد جواد آذری جهرمی، متولد سال ۱۳۶۰ در شهرستان جهرم، فرزند شهید؛ در سال ۱۳۷۸ با سهمیه شاهد و بانمرات پائین، وارد رشته مهندسی برق دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور تهران گردید.
◾️در سال ۱۳۸۱و در سن ۲۱سالگی در حالیکه هنوز دانشجو بود،با معرفی بسیج دانشجویی به استخدام وزارت اطلاعات در آمد و دربخش حفاظت این وزارت مشغول به کار شد.
◾️جهرمی از سال ۸۱ تا۸۴ یک کارمند ساده بود، اما بعد از روی کار آمدن دولت احمدی نژاد و بعد از شروع وزارت محسنی اژه ای، وارد بخش شنود اطلاعات گردید.
در این دوران با خوش خدمتی های گوناگون به سرعت پیشرفت کرد و در همین دوران بعنوان مدیر کل شنود زیرساخت( اینترنت و مخابرات) وزارت اطلاعات منصوب شد.
●جهرمی از آن زمان با مقام مافوق خود ابوالحسن فیروزآبادی، معاون فنی وزارت اطلاعات( رئیس فعلی مرکز فضای مجازی) رابطه صمیمانه برقرار کرد.
▪️در سال۸۸ و در اوج اعتراضات مردمی، جهرمی بعنوان جانشین معاون فنی وزارت اطلاعات، منصوب گردید.
❌ جهرمی در سال ۸۸ مسئول جمعآوری پروندههای فعالان سیاسی بود.
این پرونده سازی های ناشی از شنود، منجر به سرکوب، بازداشت و زندان صدها نفر در سال ۸۸ گردید.
❌ بسیاری از زندانیان سیاسی۸۸ پس از آزادی، عامل شناسایی و دستگیری خود را پرونده سازی های ناشی از شنود سیستم های ارتباطی مانند موبایل و نفوذ به شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک از بستر ترافیک اینترنت میدانستند.
●وی سپس به سمت مدیریت “عملیات سایبری” منصوب شد.
◾️جهرمی از سال۸۸ به بعد همزمان با افزایش خوش خدمتی های خود، به زد وبند اقتصادی با سوء استفاده کامل از جایگاه خود روی آورد.
⭕️ وی دراین رابطه با بابک ارشد مدیر کارتل اینترنتی شرکت داتک ارتباط برقرار کرد و از طریق امتیازات خاص و انحصاری در زمینه ترافیک اینترنتی و تاسیس شرکتهای فعال در تماس اینترنتی با خارج از کشور با استفاده از رانت خاص، با وجود سن کم به ثروت هنگفتی رسید.
فعالیتها و فساد گسترده مالی وی و ایجاد مافیای اینترنت و مخابرات در بین سالهای ۸۸ تا ۹۰ به اوج رسید،
بگونه ای که بسیاری از فعالان مخابراتی میدانستند برای اخذ مجوزها مجبورند با جوانی بنام “مهندس جواد ناظری”(نام مستعار محمد جواد جهرمی) هماهنگ و در ارتباط باشند و منافع او را تامین کنند!!
?این وضعیت مفاسد اقتصادی این حلقه “فیروزآبادی، جهرمی و بابک ارشد” آنچنان گسترده وعیان شده بود، که مقامات بالاتر در اواخر دولت احمدی نژاد، او را از سمت خود عزل و طبق روال معمول به خارج وزارت، مامور کردند.
●به این ترتیب، بواسطه فیروز آبادی، جهرمی به #سازمان_پدافند غیر عامل منتقل شد.
◾️پس از ورود به سازمان پدافند غیر عامل، این حلقه، فعالیت مافیایی و زد وبند مالی از طریق واسطه گری برای “اعطای مجوز” به شرکای خود و “لغو مجوز ” رقبای سفارش شده را ادامه دادند! و از این طریق پورسانت های هنگفتی دریافت نمودند.
با ادامه این فعالیت سیاه اقتصادی، “سردار جلالی” رئیس سازمان پدافند، از عملکرد آنها بشدت شاکی و طی نامه ای به وزارت اطلاعات موارد تخلفات گسترده آنها را اعلام کرد،
بعد از افشای تخلفات آنها در این سازمان، جهرمی از سازمان پدافند اخراج و از وزارت اطلاعات نیز سلب ماموریت شد.
? این بار جهرمی، این عنصر فاسد امنیتی بخاطر سوابق و مفاسد مالی قبلی خود و سوء استفاده از موقعیت، حکم اخراج از وزارت اطلاعات، را دریافت کرد، اما بواسطه روابط با مقامات، و از طرفی با هدف نفوذ، به وزارت ارتباطات دولت روحانی مامور شد.
⭕️ در همین مدت پس از انتصاب ابوالحسن فیروزآبادی به ریاست اپراتور ثروتمند #رایتل وابسته به تامین اجتماعی، جهرمی، نوچه وی نیز بعنوان عضو هیات مدیره رایتل منصوب شد و در این شرکت نیز از طریق اعطای امتیاز خاص پهنای باند به شرکتهای بزرگ اینترنتی و مخابراتی، مبالغ کلانی را بعنوان کمیسیون برای خود و رئیسش دریافت کرد.
?اوائل سال ۹۵، واعظی، محمد جواد جهرمی را با کمترین سابقه و تخصص،به سمت “معاون وزیر” ارتباطات و ریاست شرکت عظیم ارتباطات زیر ساخت، (متولی وسکاندار اینترنت کشور ) منصوب کرد!
? همینک نیز، جواد جهرمی، از سوی واعظی، بعنوان وزیر ارتباطات به روحانی معرفی شده است!
? انتصاب احتمالی جهرمی، این عنصر اطلاعاتی رانتخوار، فاسد و بدسابقه، به سمت وزیر ارتباطات، نه تنها کل اینترنت، فضای مخابراتی و شبکه های اجتماعی، را محدود و با خطر جدی مواجه میکند، بلکه قطعا امنیت کاربران را نیز بشدت تهدید خواهد کرد.
✅ حال باید ارزیابی کرد، روحانی تا چه حد به قول های انتخاباتی خود به رای دهندگان و هوادارانش وفادار مانده است!؟