جناب سردار خلبان دکتر محمد باقر قالیباف شهردار دوازده سال گذشته تهران و فرمانده پیشین نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، امروز فرموده اند مسئولان نباید در نقش اپوزیسیون سخن بگویند. گفتار درست و سنجیده ایست. کسانی که باید عمل کنند و پاسخگو باشند نمی توانند همزمان پرسشگر و مدعی هم باشند. پوزیسیون باید همواره پاسخگوی پرسش ها و انتقادات و مطالبات مردم و اپوزیسیون باشد و نمی تواند به رغم امکاناتی که در دست دارد مطالبه گری کند و از وضع موجود نارضایتمندانه و آشفته سرانه به اعتراض بخروشد. این نقش در سیاست برای اپوزیسیون تعریف شده است.
با این همه جناب قالیباف در ایام رقابت های تبلیغاتی انتخابات اخیر ریاست جمهوری به کرات و به جزم و اصرار می گفت در ایران چهار در صد از مردم بر نود و شش در صد حکومت می کنند. این نیز سخنی درست و سنجیده است. از سرآغاز دهه شصت شمسی به این سو قدرت سیاسی و مدیریت های کلان و میانه علی الدوام در دستان چهار در صد به تداول چرخیده و نود و شش در صد نیز ناظر بی اختیار ماجرا بوده اند. آقای قالیباف نیز یکی از همان چهار در صد است که دائما در حال تعویض جایگاه بوده اما از دایره قسمت قدرت هیچگاه خارج نشده است. درست مثل تمام دیگر دولتمردان و قدرتمداران چهار درصدی نظام از سال شصت تا کنون. این سخن در عین درستی و سختگی اما سخنی در شأن و موضع اپوزیسیون و مردم است نه سخنی دولتمردانه. جناب حجه الاسلام رئیسی نیز در ایام تبلیغات در جلد اپوزیسیون رفته بود. پیشتر از این دو بزرگوار هم آقای احمدی نژاد هشت سال رئیس جمهور متکی و مستظهر به حمایت های رهبری بود اما به گونه اپوزیسیون مدعیانه و مطالبه گرانه و به اعتراض و انتقاد سخن های هیجانزده می گفت. روزنامه کیهان تهران نیز که در برج پولادین مصونیت حکومتی نشسته به تراز کیهان لندن از وضع موجود می نالد و در همین مسلک سلوک می کند.
کلام قالیباف درست است و اینها که خود حکومتگرند و باید پاسخگوی آشفتگی ها و ویرانی ها باشند حق ندارند در نقش اپوزیسیون پدیدار شده و لب به اعتراض و انتقاد بگشایند. این نقش از آن ما مردم است که صاحب حق مغصوب قدرتیم اما از آن محروم مانده ایم. ما باید اعتراض کنیم و خواهان تغییر وضع موجود باشیم نه آنان که در این چهار دهه آزمون بی کفایتی و سوء تدبیر و خیانت در امانت را چنان پس داده اند که خود نیز به تنگ آمده اند.
برگرفته از صفحه فیسبوک آقای سعید رضوی فقیه