Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • جنگ در خاورمیانه: آتش‌بسی شکننده، در میان تنش در لبنان و در آستانهٔ گفت‌وگوهای ایران و آمریکا
  • ایران
  • نوار متحرک

جنگ در خاورمیانه: آتش‌بسی شکننده، در میان تنش در لبنان و در آستانهٔ گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

جمعه ۲۱ فروردین ۱۴۰۵

در سومین روز آتش‌بس شکننده دو هفته‌یی در خاورمیانه، نخستین گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری مقامات پاکستانی قرار است از فردا، شنبه، در اسلام‌آباد آغاز شود. دو طرف یازده روز فرصت دارند تا برای پایان دادن قطعی به جنگ به توافق برسند. در ۴۸ ساعت گذشته، با وجود برقراری آتش‌بس، پس از حمله‌های مرگ‌بار ارتش اسرائیل به بیروت موضوع لبنان به‌عنوان خط قرمز مطرح شده است. در آخرین تحول، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که از هفتهٔ آینده گفت‌وگوهای مستقیمی میان اسرائیل و لبنان برگزار خواهد شد.

مذاکرات دربارهٔ لبنان در واشنگتن برای نجات آتش‌بس در ایران

وزارت امور خارجه آمریکا تأیید کرد که هفته آینده، در تاریخی که هنوز مشخص نشده، یک نشست در واشنگتن برگزار خواهد شد. این دیدار به‌صورت سه‌جانبه میان ایالات متحده، لبنان و اسرائیل خواهد بود. دو موضوع اصلی که قرار است در آن بررسی شود عبارت‌اند از؛ خشونت در مرز لبنان و اسرائیل و خلع سلاح حزب‌الله.

زمان‌بندی این رویداد بسیار حساس است، زیرا این خبر درست پیش از گفت‌وگوهای اسلام‌آباد منتشر شده و به گفته خبرنگار رادیو بین‌المللی فرانسه در واشنگتن، این موضوع تصادفی نیست. کاخ سفید نمی‌خواهد هیچ امتیازی به حکومت ایران بدهد و در عین حال می‌خواهد نشان دهد که می‌تواند بنیامین نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد.

به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در اسرائیل پس از شلیک راکت از لبنان

ارتش اسرائیل اعلام کرد که بامداد روز جمعه، پس از شلیک راکت از خاک لبنان، آژیرهای هشدار در سراسر اسرائیل، از جمله در تل‌آویو و شهر ساحلی اشدود به صدا درآمدند.

پس از حملات مرگبار اسرائیل به لبنان در روز چهارشنبه، تبادل حملات با حزب‌الله، گروه لبنانی مورد حمایت ایران، در روز پنج‌شنبه نیز ادامه یافت. تداوم درگیری در این جبهه، آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایالات متحده و ایران را به‌شدت تضعیف کرده‌است.

از ار.اف.ای فرانسه

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: ترامپ: عملکرد ایران در عبور نفت از تنگهٔ هرمز بسیار ننگ‌آور است
Next: بازآرایی سیاسی دسترسی‌ها پس از آتش‌بس
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved