Skip to content
ژوئن 24, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • دو عضو دیگر سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند
  • ایران
  • خبرها

دو عضو دیگر سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند

شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵

در ادامهٔ موج تازهٔ اعدام‌های در جمهوری اسلامی که در میانه جنگ از هفته گذشته به راه افتاده است، خبرگزاری میزان، وابسته به قوهٔ‌ قضایی جمهوری اسلامی، روز شنبه از اعدام دو نفر دیگر به اتهام «عملیات تروریستی» خبر داد.

به نوشتهٔ این خبرگزاری، ابوالحسن منتظر و وحید بنی عامریان «به اتهام بَغی از طریق مباشرت در انجام اقدامات متعدد تروریستی و انفجارهایی با هدایت گروهک تروریستی منافقین، عضویت در گروه باغی، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور» اعدام شده‌اند.

در این خبر آمده است که دیوان عالی کشور هم حکم آنها را تأیید کرده است.

نشریهٔ مجاهد دربارهٔ این اعدام‌ها نوشت: «در یک جنایت وحشیانهٔ دیگر توسط دژخیمان رژیم آخوندی بامداد امروز شنبه ۱۵ فروردین دو مجاهد قهرمان وحید بنی عامریان و ابوالحسن منتظر در زندان قزلحصار سربه‌دار شدند.»

به نوشتهٔ مجاهد: «خبرگزاری قضاییهٔ جلادان دلیل اعدام این دو مجاهد سرفراز را “عضویت در مجاهدین با هدف بر هم زدن امنیت نظام”، “انجام عملیات و تهیه لانچرهای انفجار”، و “اقدامات متعدد و انفجارهایی در سطح شهر تهران” اعلام کرد.»

وحید بنی‌عامریان، ۳۳ساله، مهندس برق و فوق‌لیسانس مدیریت در دی ۱۴۰۲ دستگیر شد، او از سال ۹۶ چند نوبت دستگیر شده و جمعاً شش سال زندانی بوده است.

ابوالحسن منتظر، ۶۶ساله، دارای لیسانس معماری، از زندانیان سیاسی زمان شاه و همچنین دههٔ ۶۰ است که در سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۹ نیز چند بار دستگیر و زندانی شده است. او آخرین بار در ۳۰ آذر ۱۴۰۲ دستگیر شد و جمعاً ۱۱ سال را در زندان‌های رژیم اسلامی به‌ سر برد.

بنا بر این گزارش، شب گذشته مای ساتو، گزارشگر ویژهٔ ملل متحد برای ایران، در یادداشتی در شبکهٔ ایکس اعلام کرده بود: «من درباره وضعیت وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر نگرانم. آنان، بنا بر گزارش‌های رسیده، در معرض خطر اعدام قرار دارند.»
مای ساتو افزود: «در بحبوحهٔ جنگ جاری و قطع اینترنت، همچنان گزارش‌های اعدام از ایران به من می‌رسد. علاوه بر آن، کماکان اطلاعاتی دریافت می‌کنم که نشان می‌دهد افراد دیگری نیز ممکن است در معرض خطر اعدام باشند. قطع مداوم اینترنت نظارت مستقل را به‌شدت دشوار کرده است. من از مقام‌های رژیم ایران می‌خواهم که بلافاصله تمامی اعدام‌ها را در این زمان بسیار سخت متوقف کنند و به خانواده‌ها اجازهٔ دسترسی به افراد بازداشت شده بدهند.»

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: هشدار سازمان جهانی بهداشت دربارهٔ حمله به مراکز درمانی ایران
Next: حملهٔ چهارباره به محوطهٔ نیروگاه اتمی بوشهر
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved