Skip to content
آوریل 28, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • انجمن خانواده‌های جان‌باختگان پرواز پی‌اس۷۵۲: ما برای عدالت مبارزه می‌کنیم و قاتلان فرزندان این سرزمین را نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم
  • ایران
  • خبرها
  • دیدگاه‌ها

انجمن خانواده‌های جان‌باختگان پرواز پی‌اس۷۵۲: ما برای عدالت مبارزه می‌کنیم و قاتلان فرزندان این سرزمین را نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم

سه‌شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴

دی ماه ۱۴۰۴ است و باز هم مردم ایران عزادار شدند و خاطرات نزدیک به نیم قرن بی‌عدالتی و جرم و جنایات این رژیم در یادشان تازه شد.

به یاد داریم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ را، وقتی در روز عاشورا، حکومت جمهوری اسلامی معترضان را به خاک و خون کشید. تصاویری ثبت شد از رد شدن ماشین‌های سرکوب بر پیکر معترضین. عدالت برای آنان چه شد؟

به یاد داریم دی‌ماه ۱۳۹۵ و فرو ریختن ساختمان پلاسکو را؛ روزی که از سر بی‌کفایتی حکومت، آتش‌نشانان و مردم عادی با حداقل امکانات برای نجات جان انسان‌ها تلاش کردند و بسیاری جان خود را از دست دادند. عدالت برای آنان چه شد؟

به یاد داریم دی‌ماه ۱۳۹۶ را، وقتی که در شهرهای مختلف ایران، مردم علیه فساد اقتصادی، بیکاری، ظلم حکومتی و استبداد مذهبی به خیابان آمدند و بسیاری کشته، زخمی، زندانی و شکنجه شدند. عدالت برای آنان چه شد؟

در همان دی‌ماه، فاجعه غرق شدن نفتکش سانچی رخ داد. همه ۳۲ نفر خدمه و سرنشین آن کشته یا مفقود شدند. فاجعه اى پر از ابهام و خانواده‌ هايى كه برای نجات عزیزانشان التماس می‌کردند و هیچ… عدالت برای آنان چه شد؟

ما هنوز در روز ۱۸ دی‌ماه ۱۳۹۸ مانده‌ایم. زندگی ما به قبل و بعد از شلیک موشک‌های سپاه پاسداران به هواپيماى مسافربرى PS752 تقسیم شد. فراموش نمی‌کنیم که در همان دی‌ماه، حکومت این جنایت را انکار کرد، به مردم دروغ گفت و معترضان را بازداشت و سرکوب کرد. عدالت برای عزیزان ما چه شد؟

به یاد داریم سر به دار شدن دو معترض جنبش «زن، زندگی، آزادی» در ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۱ را. عدالت برای محمد حسینی و محمدمهدی کرمی چه شد؟

عدالت براى بازماندگان اين جان‌باختگان چه شد؟

سال‌ها گذشته و این جنایات جمهوری اسلامی ادامه دارد؛ هر بار گسترده‌تر و فجیع‌تر. دی‌ماه ۱۴۰۴ است و دنیا شاهد شجاعت مردم ایران و مبارزه‌شان علیه جمهوری اسلامی است. تصاویر منتشرشده خبر از کشتار جمعی و جنایت علیه بشریت می‌دهند و ما می‌دانیم جمهوری اسلامی برای بقای خود از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کند. عدالت برای این همه جان‌های از دست‌رفته و خانواده‌هایشان چه خواهد شد؟

روز دادخواهی ما ایرانیان فرا می‌رسد. ما به ثبت و نگهداری تمام شواهد و مستندات این جنایات می‌پردازیم و از تمامی نهادهای مدنی و حقوق‌بشری برای یاری‌رسانی به مردم ایران درخواست کمک می‌کنیم.

ما برای عدالت مبارزه می‌کنیم و قاتلان فرزندان این سرزمین را نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم.

برگرفته از کانال تلگرامی PS752Justice

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نشست ویژه‌ای دربارهٔ اوضاع ایران برگزار می‌کند
Next: روز بیست‌ و چهارم اعتراض‌ها: تداوم خاموشی ارتباطات و هشدارهای بین‌المللی درباره جنایت جمهوری اسلامی علیه بشر
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved