Skip to content
فوریه 8, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ابراز نگرانی یونیسف در مورد کشته و زخمی شدن کودکان در ناآرامی‌های ایران
  • ایران
  • خبرها

ابراز نگرانی یونیسف در مورد کشته و زخمی شدن کودکان در ناآرامی‌های ایران

دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴

به گزارش شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان (کمپین فعالین بلوچ)، یونیسف با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد گزارش‌ها دربارهٔ کشته و زخمی شدن کودکان و نوجوانان در جریان ناآرامی‌های عمومی جاری در ایران عمیقاً نگران‌کننده است.

در این بیانیه تأکید شده است که همهٔ کودکان باید از هرگونه خشونت و آسیب در امان باشند و هیچ اقدامی نباید زندگی، آزادی، یا سلامت جسمی و روانی آنان را به خطر بیندازد.

یونیسف از مقامات ایران و همهٔ افرادی که در مدیریت جریان‌های اعتراضی در جوامع و خانواده‌ها نقش دارند خواسته است که هر اقدام لازمی را برای حفاظت از کودکان به‌ کار گیرند. بر اساس این بیانیه، نیروهای امنیتی باید از به‌کارگیری نیروی غیرضروری یا نامتناسب خودداری کنند و کودکان نباید در شرایطی قرار گیرند که جان یا آزادی آنان در معرض خطر باشد.

یونیسف همچنین یادآور شده است که مطابق با کنوانسیون حقوق کودک، حق زندگی هر کودک باید محترم شمرده شود و مورد حمایت کامل قرار گیرد.

طبق گزارش سازمان حقوق بشر ایران، در ۱۰ روز نخست اعتراض‌های دی‌ ۱۴۰۴ دست‌کم ۲۷ نفر کشته شده‌اند که پنج تن از آنان کودک بوده‌اند.

Continue Reading

Previous: کیهان کلهر: جوانان بی‌دفاع ایران با قساوتی بی‌امان مواجه‌اند، صدایشان باشید
Next: ترامپ: آمریکا گزینه‌های «بسیار قدرتمندی» را برای ایران در نظر دارد
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved