Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • بازداشت اعتراض کنندگان در اعتراضات شهرهای مختلف
  • ایران
  • خبرها

بازداشت اعتراض کنندگان در اعتراضات شهرهای مختلف

پنج شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴

بازداشت حداقل پانزده نفر در اعتراضات شش شهر

▪️آمار نهادهای حقوق بشری نشان می دهد که دست کم پانزده نفر در شش شهر دهلران، یاسوج، نهاوند، اسدآباد، شیراز و تهران بازداشت شده اند.
اسامی برخی از بازداشت شده گان به شرح زیر اعلام شده است: حمزه_ایمانی شهروند تُرک و اهل روستای خاکریز اسدآباد، فرهادخدارحمی شهروند لُر و اهل نهاوند، چهار شهروند لُر اهل یاسوج به نام‌های صالح ارجمند، قاسم ارجمند، حسین ارجمند و میلاد معصومی، و سه شهروند کُرد اهل دهلران با اسامی ابوالفضل شادفر، احسان ملکی و علی‌اصغر صالحی

▪️همچنین #ذاکر_امینی، روح‌الله محسنی، محمدکریم فاضلی و دو معلم دیگر با نام‌های هژبری و نیرومند (با نام خانوادگی نامشخص) از شهر شیراز، و سریرا کریمی دبیر شورای صنفی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و عضو شورای صنفی کل دانشگاه تهران نیز بازداشت شده‌اند.

▪️این بازداشت‌ها روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ و در جریان برخورد نیروهای امنیتی با تجمعات اعتراضی صورت گرفته است.

▪️بنا بر همین گزارش، پنج تن از معلمان بازداشت‌شده در شیراز پس از چند ساعت آزاد شده‌اند، اما دست‌کم ۱۰ نفر دیگر همچنان در بازداشت به سر می‌برند و از وضعیت و محل نگهداری آن‌ها اطلاع دقیقی در دست نیست.

▪️اعتراضات اخیر که وارد پنجمین روز خود می‌شود، از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اعتصاب و راهپیمایی گروهی از کسبه و بازاریان در تهران آغاز شد و به سرعت به تظاهرات ضد حکومتی در دیگر شهرها گسترش یافت.

▪️این اعتراضات در روز چهارشنبه دست‌کم در ۲۲ شهر ادامه داشت و با وجود افزایش بازداشت‌ها، گزارش‌ها حاکی از تداوم نارضایتی و حضور معترضان در نقاط مختلف کشور است.

بازداشت چند شهروند معترض در ایذه؛ دست‌کم دو نوجوان در میان بازداشت‌شدگان

‏دست‌کم پنج شهروند معترض در شهر ایذه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند. این افراد در ارتباط با اعتراضات اخیر در ایذه بازداشت شده و تاکنون از وضعیت نگهداری و اتهامات انتسابی به آنان اطلاع دقیقی در دست نیست.

‏ تاکنون هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی رسمی درباره محل نگهداری، وضعیت جسمی، دسترسی به وکیل یا امکان تماس این بازداشت‌شدگان با خانواده‌هایشان منتشر نشده است.

۲۰ نفر از معترضان کوهدشت بازداشت شدند

کاظم نظری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت، گفته است که در جریان اعتراضات شب گذشته این منطقه ۲۰ نفر از معترضان بازداشت شدند.

به گفته او «در جریان این حوادث، برخی افراد با سر دادن شعار‌های ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگ‌پرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بروز بی‌نظمی شدند.»

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: زیستن در دایرهٔ حقیقت، ایستادگی در برابر استبدادِ دروغ
Next: بیانیه انجمن خانواده‌های جان‌باختگان پرواز PS752 در واکنش به اعتراض‌های مردمی و سرکوب خشونت‌بار شهروندان
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved