Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • زهرا شهباز طبری، زندانی سیاسی به اعدام محکوم شد
  • ایران
  • خبرها
  • زنان

زهرا شهباز طبری، زندانی سیاسی به اعدام محکوم شد

شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴

زهرا شهباز طبری، زندانی سیاسی ۶۷ ساله محبوس در زندان لاکان رشت، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب این شهر به اتهام «همکاری با گروه‌های مخالف نظام (سازمان مجاهدین خلق) به اعدام محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا: «جلسه دادرسی این زندانی سیاسی هفته گذشته به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد و قاضی #احمد_درویش‌گفتار رأی به اعدام وی صادر کرد. خانواده شهباز طبری به هرانا گفته‌اند که کل روند دادگاه «نمادین و غیرقانونی» بوده است.

فرزند این زندانی به هرانا گفت: «روند دادرسی کمتر از ده دقیقه طول کشید. مادرم دسترسی مؤثر به وکیل مستقل نداشت؛ وکیلی که از سوی نهاد قضایی معرفی شد، بدون دفاع مؤثر نتیجه را تایید و ابلاغ کرد. کل دادگاه یک نمایش بود.» او همچنین تأکید کرده که «مادرم هیچ‌گونه ارتباطی با هیچ گروه سیاسی یا مخالف نظام نداشته و اتهامات مطرح‌شده علیه او کاملاً ساختگی است.»

زهرا شهباز طبری مهندس برق است؛ عضو سازمان نظام مهندسی ایران و فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی اصفهان. او دارای مدرک کارشناسی ارشد در «انرژی پایدار» از دانشگاه Borås سوئد است. خانواده تأکید می‌کنند که ایشان پیشتر نیز در پرونده‌ای مرتبط با انتشار مطالب مسالمت‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی بازداشت شده و پس از سه ماه با قرار پابند الکترونیکی آزاد شده بود.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: فروغ خسروی، معلم ابتدایی، به دادگاه انقلاب بهبهان احضار شد
Next: اعتراض‌های متعدد کارگری در شهرهای کشور
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved