Skip to content
ژوئن 2, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • گفت‌وگوی هیئت بلندپایهٔ فلسطینی با مقامات چین در پکن
  • جهان
  • خبرها

گفت‌وگوی هیئت بلندپایهٔ فلسطینی با مقامات چین در پکن

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴

نیما حیدری – اندیشهٔ نو: به گزارش خبرگزاری الجزیره، طبق یادداشتی که «دولت فلسطین» در شبکهٔ اجتماعی ایکس منتشر کرده است، یک هیئت‌ بلندپایهٔ فلسطین برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات چینی و مشاوره‌های سیاسی به پکن سفر کرده است.

این دیدار در محل وزارت امور خارجی چین برگزار شده و نخستین بازدید رسمی مقام‌های فلسطین از چین در سال‌های اخیر است. چن دِچنگ، سفیر چین، به هیئت فلسطینی خوشامد گفت و «نقش مهم» محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگران فلسطین، در روند صلح را ستود.

او اشاره کرد که دولت چین تا کنون ۳۵ پروژه به فلسطین ارائه کرده و پس از حملهٔ نظامی اسرائیل به غزه، به تشکیلات خودگردان فلسطین و آنروا کمک‌های مالی کرده است.

دِچنگ بر موضع «قاطع» دولت چین در حمایت از آرمان فلسطین تأکید کرد و گفت که چین همهٔ درخواست‌های فلسطینی‌ها را در نظر خواهد گرفت، از جمله افزایش کمک مالی به آنروا و حمایت از پیوستن فلسطین به «سینوشور»، آژانس بیمهٔ اعتبار صادرات متعلق به دولت چین.

او همچنین بار دیگر بر موضع قاطع چین در مخالفت با «هرگونه نقض قوانین بین‌المللی» از جانب اسرائیل، از جمله توسعهٔ شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین تأکید کرد.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: جنگ تجاری بر سر عناصر خاکی کمیاب
Next: اعتصاب کارگران شرکت خدماتی شبنم در چابهار؛ ۵ ماه بیمه پرداخت‌نشده و ۲ ماه معوقه حقوقی
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved