Skip to content
می 20, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • کمپین بزرگ “نه” حزب دموکراتیک خلق در ترکیه
  • تاریخی
  • خبرها

کمپین بزرگ “نه” حزب دموکراتیک خلق در ترکیه

حزب دموکراتیک خلق ترکیه که طرفدار کردهاست در راستای کمپین “نه” به همه‌پرسی تغییر قانون اساسی، گردهمایی بزرگ خود را علیه اصلاحات این قانون مورد نظر رئیس‌جمهور ترکیه برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، صدها نفر از طرفداران حزب دموکراتیک خلق در این گردهمایی در استانبول حضور پیدا کردند.

عثمان بایدمر، سخنگوی این حزب اعلام کرد که اصلاحات قانون اساسی بزرگترین بلا در تاریخ جمهوریت ترکیه است.

وی ادامه داد: امید خود را از دست ندهید. اگر ما در رفراندوم پیشرو نه بگوییم روزهای خوبی در انتظار ما خواهد بود.

او در ادامه اظهاراتش با اشاره به بازداشت صلاح‌الدین دمیرتاش و فیگن یوکسدکداغ، رهبران حزب دموکراتیک خلق ادامه داد: آنها با زندانی کردن رهبران حزب دموکراتیک خلق در واقع میلیون‌ها نفر را که به این حزب رای دادند نیز محبوس کرده‌اند.

همچنین در ادامه این گردهمایی سیری ثریا اوندر، یکی از نمایندگان حزب دموکرات خلق اعلام کرد:‌ در حال حاضر کمپین “نه” پیروز رفراندوم است اما هنوز آنها نمی‌دانند.

همزمان با این گردهمایی بزرگ در استانبول حزب دموکراتیک خلق در شهرهای دیاربکر و ازمیر گردهمایی‌های مشابهی را برگزار کرد.

رفراندوم اصلاحات قانون اساسی مورد نظر حزب حاکم و به ویژه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه 16 آوریل دراین کشور برگزار می‌شود که براساس آنها سیستم ترکیه از نخست وزیری به ریاست جمهوری و قدرت مطلق رئیس جمهور تغییر می‌کند.

Continue Reading

Previous: ارتش سوریه کنترل خود را بر پالمیرا تایید کرد
Next: تجمع اعتراض آمیز کارگران سد چم شیر در گچساران
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved