Skip to content
ژوئن 1, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • ترامپ: من مجبور نیستم به شما بگویم با کره شمالی و ایران چه خواهم کرد
  • جهان
  • خبرها

ترامپ: من مجبور نیستم به شما بگویم با کره شمالی و ایران چه خواهم کرد

رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید گفت که دولتش منظم مثل ماشین کار می‌کند.به گزارش «تابناک»؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت در این مدت تحریم جدیدی علیه ایران وضع کرده‌ایم که اصلی ترین حامی تروریسم است.

وی افزود: داعش مثل سرطان گسترش پیدا کرده است. یکی دیگر از افتضاح‌هایی که من آن را به ارث بردم. تحریم‌های جدیدی علیه دولت ایران وضع کردیم.

ترامپ گفت: تلویزیون را روشن می‌کنم،روزنامه‌ها را باز می‌کنم و می‌بینم که درباره بحران در دولت حرف می‌زنند. بحران. در صورتی که حقیقت دقیقا برعکس است. دولت دارد مثل ماشین منظم کار می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا درباره منع مسافرت اتباع کشورهای مسلمان به آمریکا گفت: هفته آینده فرمان اجرایی جدیدی برای محافظت از آمریکا صادر خواهیم کرد.وی هچنین گفت: دادگاه‌ها با فرمان من مخالفت کردند اما من کوتاه نمی‌آیم.

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه بهترین وکلای آمریکا در حال کار بر روی فرمان جدید هستند ادامه داد این فرمان مهاجرت به گونه‌ای خواهد بود که از رای دادگاه در امان بماند.

ترامپ افزود: ما در خارج از کشور به دنبال جنگ نیستیم، دنبال صلح هستیم. اما صلح از قدرت به دست می‌آید. در داخل هم من به دنبال امنیت هستم.

وی درباره مایکل فلین، مشاور امنیت ملی مستعفی خود، گفت “او آدم خوبی است” و “کاری که کرده غیرقانونی نبوده است.”وی در ادامه باز هم به رسانه‌های آمریکا حمله کرد و گفت: من سی ان ان را نگاه می‌کنم. عصبانیت و نفرت زیاد پخش می‌کند و فقط نفرت. دیگر سی ان ان نمی‌بینم.

ترامپ خطاب به رسانه‌ها گفت: اخبار اشتباه، وحشتناک و جعلی به وسیله شما گزارش می‌شود. این اقدام معامله با روسیه را بسیار سخت تر می کند.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: من مجبور نیستم به شما بگویم با کره شمالی چه خواهم کرد. مجبور نیستم به شما بگویم با ایران چه خواهم کرد. می‌دانید چرا؟ چون آنها نباید بدانند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: سومین روز تجمع اعتراضی اهوازی ها در مقابل استانداری
Next: عارف: نامزد جریان اصلاحات در انتخابات روحانی است!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved