به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، امروز ۲۹ تیرماه بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای تهران و رشت به خیابان آمده تا فریاد:«ظلم و فساد کافیه/ سفره ما خالیه» را در حالی فریاد زدند که حقوق بازنشستگان ۲ روز تاخیر پرداخت دارد.
حقوق های ۵ برابر زیر خط فقر، گرانی های افسارگسیخته، فساد کانون های بی عرضه بازنشستگی، فروش اموال و اندوخته های زحمتکشان، هارت و پورت کردن خانه کارگری ها که مسبب وضع موجودند، و جنگی که هم ثروت ملی و هم جان عزیزمان را هدف گرفت.
در غیاب تدابیر امنیتی و به جای پرداختن به نفوذ همه گیر عوامل سرمایهداری جهانی همچنان به خاموش کردن صدای اعتراض کردم عدالتخواه می پردازند.
همچنانکه همبستگی ملی خود را در مقابل کودتای اجنبی نشان دادیم، اتحاد خود را بر علیه فساد و هم پیوندی در یکشنبه های اعتراضی در شهرهای مختلف را به نمایش بگذاریم.
یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴