Skip to content
ژوئن 1, 2026
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • علوم اجتماعی
  • دیدگاه‌ها
  • Home
  • «سازمان همکاری شانگهای» حمله‌های نظامی اسرائیل به ایران را محکوم کرد​​
  • جهان
  • خبرها

«سازمان همکاری شانگهای» حمله‌های نظامی اسرائیل به ایران را محکوم کرد​​

اعضای سازمان همکاری شانگهای همدردی صمیمانه‌شان را با دولت و ملت ایران ابراز می‌دارند.

شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

سازمان همکاری شانگهای (SCO) در بیانیه‌ای به تاریخ شنبه ۱۴ ژوئن (۲۴ خرداد) دربارهٔ حمله‌های نظامی اسرائیل به خاک ایران اعلام کرد: «سازمان همکاری شانگهای ضمن ابراز نگرانی شدید در مورد تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، حمله‌های نظامی اسرائیل به خاک ایران در روز جمعه ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) را به‌شدت محکوم می‌کند.»

در این بیانیه آمده است: «این اقدامات تجاوزکارانه علیه هدف‌های غیرنظامی، از جمله زیرساخت‌های انرژی و حمل‌ونقل، که منجر به تلفات انسانی شده است، نقض فاحش اصول حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد است. این اقدامات حاکمیت ملی ایران را خدشه‌دار کرده، به امنیت منطقه‌یی و بین‌المللی آسیب رسانده، و خطری جدّی برای صلح و ثبات جهانی دارد.»

در ادامه آمده است: «کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای از حل مسئلهٔ هسته‌یی ایران از روش‌های مسالمت‌آمیز، سیاسی، و دیپلماتیک قاطعانه حمایت می‌کنند و این مسیر را تنها راه ممکن می‌دانند.»

«اعضای سازمان همکاری شانگهای همدردی صمیمانه‌شان را با دولت و ملت ایران ابراز می‌دارند.»

«اعضای سازمان همکاری شانگهای بر پایبندی به هنجارها و اصول منشور ملل متحد و منشور این سازمان تأکید دارند، هرگونه اقدام مغایر با منافع کشورهای عضو را غیرقابل‌قبول می‌دانند، و بر تعهد استوار خود برای حفظ و تقویت صلح و امنیت بین‌المللی تأکید می‌کنند.»

سازمان همکاری شانگهای سازمان اروسیایی میان‌دولتی است که برای همکاری‌های چندجانبهٔ امنیتی، اقتصادی، و سیاسی تشکیل شده است. این سازمان را رهبران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان در سال ۱۹۹۶ پایه‌گذاری کردند که اکنون ازبکستان، هند، پاکستان، ایران، و بلاروس نیز به آن پیوسته‌اند. کشورهای مغولستان و افغانستان نیز جزو «ناظران» این سازمان‌اند.

چاپ 🖨

Continue Reading

Previous: ده‌ها کشته و مجروح در دومین روز حملهٔ اسرائیل به ایران
Next: به فدراسیون جهانی اینداستریال! حمله به ایران محکوم است!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved