در ۶۸مین روز از اعتصاب غذای آرش صادقی زندانی سیاسی، طوفان توییتری نام او را ترند اول جهانی کرد. کاربران شبکه اجتماعی توییتر از صبح امروز با به راه انداختن طوفانی توییتری با هشتگ saveArash توجه کاربران این شبکه اجتماعی را به وضعیت خطرناک سلامتی این زندانی سیاسی جلب کردند.
در ۶۸مین روز از اعتصاب غذای آرش صادقی زندانی سیاسی، طوفان توییتری نام او را ترند اول جهانی کرد.
به گزارش کلمه، کاربران شبکه اجتماعی توییتر از صبح امروز با به راه انداختن طوفانی توییتری با هشتگ saveArash توجه کاربران این شبکه اجتماعی را به وضعیت خطرناک سلامتی این زندانی سیاسی جلب کردند.
آرش صادقی زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین است که در حال سپری کردن تحمل ۱۹ سال محکومیت حبس خود است. خواسته آرش صادقی برای این اعتصاب غذای نامحدود آزادی همسرش است.
گلرخ ابراهیمی ایرایی، صبح روز سوم آبان ماه بدون دریافت احضاریه کتبی توسط ماموران امنیتی جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان اوین منتقل شد، وی درحال حاضر در بند زنان (نسوان) این زندان نگهداری میشود.
آرش صادقی در نامهای که پس از بازداشت همسرش نوشت در آن ضمن غیرقانونی خواندن این اقدام، اعلام اعتصاب غذای اعتراضی کرد و اعلام کرد تنها در صورتی به اعتصاب غذا پایان میدهد که همسرش گلرخ ایرایی که به گفته او فقط به دلیل آن که همسر آرش صادقی است زندانی شده، آزاد شود.
در اخبار منتشر شده وضعیت سلامت آرش صادقی خطرناک عنوان شده است. درباره وضعیت سلامت او نوشتهاند که آرش صادقی که در شصت و پنجمین روز از اعتصاب غذای اعتراضی خود به سر میبرد، از مشکلاتی همچون: افت شدید فشار خون، کاهش وزن شدید و لاغری مفرط، تپش قلب و وضعیت خطرناک قلبی، تنگی نفس، حالت تهوع، بالا آوردن لخته خون و در مقاطعی خون، غلظت خون بالا و خطر ایست قلبی، خطر به کما رفتن در اثر قند خون بالا، مشکلات کلیه و همچنین احتمال سوراخ شدن معده وی و احتمال خونریزی معده در خواب و خطر به کما رفتن و حتی فوت آرش صادقی، بریده بریده گفتن کلمات، پوسته پوسته شدن پوست بدن و بیخوابی شده است که همگی از عوارض اعتصاب غذاست.
از همین رو کاربران شبکههای اجتماعی وقتی سکوت دستگاه قضایی را در قبال جان یک زندانی دیدند دست به اعتراض توییتری زدند.
طوفان توییتری در ایران در حالی به راه افتاد که این شبکه اجتماعی فیلتر و دسترسی به آن در داخل ایران محدود است. با این حال کاربران ایرانی از داخل و خارج از کشور توانستند تا ظهر روز جمعه هشتگ saveArash را به ترند اول جهانی تبدیل کنند.
پیش از این طوفان توییتری برای امید کوکبی نخبه زندانی ایرانی و نرگس محمدی زندانی سیاسی و فعال حقوق بشر به راه افتاده و امید کوکبی را به ترند اول و نرگس محمدی را به ترند پنجم جهانی رسانده بودند.
ترند شدن به این معناست که توییتهایی که درباره یک موضوع باشند، دارای بیشترین مشارکت کننده در واحد زمانی روز را دارا باشند. ترند شدن از آن جهت اهمیت دارد که ترندها در سرتیتر خبرها قرار میگیرند و در جستوجوی گوگل به طور اختصاصی نمایش داده میشوند.
آرش صادقی برای اولین بار در ۱۸ تیر ۱۳۸۸ در مقابل دانشگاه علامه به همراه تعدادی از دانشجویان معترض به نتایج انتخابات ۸۸ توسط اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی به مدت ۹۰ روز در بازداشت بود سپس به قید کفالت آزاد شد.
بعد از آزادی در تاریخ ۲ دی ۸۸ در مقابل در منزل بازداشت و مجدداً به بند ۲۰۹ منتقل و در تاریخ ۲۳ اسفند همان سال به قید وثیقه آزاد شد.
این فعال سیاسی آخرین بار در ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ توسط اطلاعات سپاه بازداشت و پس از شش ماه حبس اسفندماه همان سال با وثیقه ۶۰۰ میلیونی آزاد شد. صادقی در دادگاه انقلاب به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی، توهین به رهبری، تشکیل گروههای غیرقانونی، تبلیغ علیه نظام به ۱۵ سال حبس محکوم شد. قاضی پور عرب، رئیس شعبه ۵۴ این دادگاه همچنین حکم ۴ سال حبس تعلیقی آقای صادقی را لازمالاجرا کرد. به این ترتیب آرش صادقی به ۱۹ سال حبس محکوم شد.