Skip to content
می 21, 2025
   ارتباط با ما       در باره ما       فیسبوک       تلگرام   

احترام به تفاوت اندیشه، همیاری و تلاش مشترک در راه تحقق آزادی

  • خانه
  • ایران
  • جهان
  • اوکرایین
  • ویژه اندیشهٔ نو
  • اجتماعی
    • زحمتکشان
    • جوانان و دانشجویان
    • زنان
  • اقتصادی
  • فرهنگی – ادبی
  • محیط زیست
  • تاریخی
  • فلسفی
  • Home
  • قاضی مانع اخراج فعال فلسطینی دانشگاه کلمبیا از آمریکا شد
  • جهان
  • خبرها

قاضی مانع اخراج فعال فلسطینی دانشگاه کلمبیا از آمریکا شد

قاضی فدرال جسی فورمن با صدور حکمی به‌طور موقت از اخراج محمود خلیل، فعال فلسطینی که از رهبران اعتراضات حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا است، جلوگیری کرد. فورمن جلسه‌ای برای بررسی دادخواست تعیین و تأکید کرد خلیل تا تصمیم بعدی دادگاه نباید از ایالات متحده اخراج شود.

به گزارش «اِی‌بی‌سی»، خلیل در محل اقامتش در دانشگاه کلمبیا توسط مأموران وزارت امنیت داخلی بازداشت شد، و همسرش که شهروند آمریکا است نتوانست هیچ اطلاعی درباره محل بازداشت یا اتهامات بگیرد.

خلیل را مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) بازداشت کردند. این بازداشت به‌رغم داشتن گرین کارت معتبر (اقامت دائم) صورت گرفت، در حالی که اداره مهاجرت ابتدا ادعا کرده بود ویزای دانشجویی او لغو شده است. این با واکنش شدید گروه‌های حقوق مدنی روبرو شد، و وکلای خلیل بلافاصله اقدامات قانونی را آغاز کردند.

مقامات اداره مهاجرت و وزارت امنیت داخلی آمریکا این بازداشت را بر اساس دستورهای اجرایی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، علیه «یهودستیزی» توجیه کردند، و خلیل را به طرفداری از «حماس»، که آمریکا آن را گروهی تروریستی می‌داند، متهم نمودند.

ترامپ شخصاً از این بازداشت استقبال کرده و خلیل را «دانشجوی خارجیِ حامی افراطی حماس» نامیده است. او تهدید کرد این دستگیری‌ها ادامه خواهد داشت و تمامی حامیان حماس از آمریکا اخراج خواهند شد. مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در اظهارات مشابهی تأکید کرد ویزا و گرین کارت حامیان حماس لغو خواهد شد.

با این حال، باهر عزمی، وکیل خلیل، این اتهامات را قویا رد کرد و گفت که دولت آمریکا به دنبال «سرکوب آزادی بیان و فعالیت‌های قانونی انتقادی نسبت به سیاست‌های اسرائیل در غزه» است.

گروه‌های حقوق بشری، از جمله «شورای روابط آمریکایی-اسلامی»، این بازداشت را محکوم کرده و آن را حمله‌ای به آزادی بیان دانستند. در واکنش، تظاهراتی گسترده در منهتن برای آزادی خلیل برپا شد. دانشگاه کلمبیا نیز ضمن تأکید بر رعایت قانون، اعلام کرد از دانشجویانش حمایت می‌کند و تحولات را دنبال خواهد کرد.

سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

Continue Reading

Previous: درباره بازداشت دوترته رئیس جمهور سابق فیلیپین چه باید بدانید؟
Next: بحران بی آبی در اصفهان!/نیروگاه سد زاینده رود از مدار خارج شده است!
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • ارتباط با ما
  • در باره ما
  • فیسبوک
  • تلگرام
Copyright © All rights reserved